Cufărul Iutta

5 RECOMANDARI DE CEAINARII

July 25, 2015

1.     Începem cu Bucureștiul, unde prima propunere este Ceainăria Infinitea, despre care cu siguranță ați mai auzit. Situată în inima Cotroceniului, printre străduțe cu case ca într-o poveste cu boieri și ale lor femei iubite, Infinitea este o ceainărie de suflet pentru noi. Printre fotolii confortabile, abajururi neîntrecute și-o bibliotecă ce își așteaptă vizitatorii, locul ne îmbată cu mirosuri care mai de care. Ceaiuri, dulciuri și liniște deplină desfată pe toți cei care-i trec pragul.

Sursa foto

2.     Tot din București amintim de Ceainăria Lelia. Locația cochetă o găsim pe Strada Polonă 77, acolo unde aromele au rolurile principale într-o scenetă în care am implicat toate ingredientele unui loc cu șanse mari de a vă intra la suflet.

Sursa foto

3.     Dacă zilele astea vă găsesc în Cluj, Samsara TeaHouse este locul aparte în care vă puteți refugia pentru un ceai băut în tihnă, printre decorațiuni… speciale.

Sursa foto

4.     Designul minimalist, varietatea de arome și degusturi și porția de relaxare chiar în mijlocul mușuroiului fac din CTS Corner din Palas Iași una dintre primele alegeri când pofta de ceaiuri delicioase ne găsește în inima Moldovei, acolo unde dulcele grai încălzește suflete.

Sursa foto

5.     Sibiul nu se lasă nici el mai prejos și ne-așteaptă cu brațele deschise și cu o ceainărie desprinsă din cele mai frumoase istorisiri. Tea Spot Cafe se află pe strada Tribunei, la numărul 33, iar aici vom găsi nu mai puțin de 50 de sortimente de ceaiuri premium, mult jazz și oameni zâmbitori.

Sursa foto

Avem, așadar, de unde alege, dar ne dorim și sugestiile voastre. Unde ați băut cele mai bune ceaiuri până acum în București sau în țară?

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi