Cufărul Iutta, Folclor în jurul lumii

REGULI DE STIL PENTRU SEZONUL RECE

July 25, 2015

Optimizează-ți ținuta

Altfel spus, gândește în straturi. Acesta este cel mai practic mod de a te îmbrăca atunci când vremea e potrivnică. Adaugă o cămașă pe sub pulover sau un tricou supradimensionat. În aceeași măsură poți încerca o combinație de pulover și rochie, având însă grijă să păstrezi proporțiile potrivite.

Experimentează cu piesele din garderobă și vei obține acea ținută cu un look aparent studiat, dar lejer și natural.

Iarna este despre cizmele potrivite

În sezonul rece, cizmele și botinele intră în centrul atenției. Cu atât mai mult dacă sunt unele speciale, pe care merită să le pui în valoare, alegând atent restul pieselor care îți compun ținuta.

Propunerea noastră: cizmele sau botinele brodate cu motive tradiționale.

Bluzele cu guler, cele mai bune prietene

Nu doar că arată bine, dar sunt și foarte călduroase! Bluzele cu guler sunt de nelipsit din garderoba de iarnă, cu atât mai mult cu cât se potrivesc în diverse combinații, fie ele casual sau dimpotrivă, ceva mai elegante.

Alege cea mai frumoasă jachetă

După câteva luni de iarnă sentimentele față de jacheta preferată vor suferi cel mai probabil mici modificări. Pentru a nu renunța complet la ea, o poți mai degrabă reinventa cu accesoriile potrivite. Adaugă o curea în talie sau o broșă care să îi dea un aer nou, împrospătat.

Investește într-o pereche de mănuși și o pălărie

Sezonul rece are farmecul lui în materie de stil. E momentul în care poți profita de accesorii pe care în restul anului nu le poți purta, cum ar fi pălăriile din lână sau mănușile de piele. Cu ajutorul lor poți da și un aer aparte unei ținute altfel banale.

Noi îți propunem o pereche de mănuși de piele, brodate cu motive tradiționale.

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi