Folclor în jurul lumii

5 ȚINUTE DE REVELION

December 15, 2015

Atingeri de catifea

La sfârșit de an, catifeaua este vedeta. O rochie cu bretele subțiri, o capă delicată sau chiar și o pereche de pantaloni, toate sunt o alegere potrivită pentru o petrecere glam.

Sursa foto

În ceea ce privește accesoriile, perlele pot completa frumos un astfel de material.

Festivalul paietelor

Bucuria și entuziasmul petrecerilor de Revelion trebuie să se reflecte și în ținuta aleasă, așa că paietele nu pot da niciodată greș, atât timp cât sunt purtate corespunzător. Pentru a încerca o abordare diferită, alege un sacou din paiete sau o bluză, pe care să le pui în valoare alăturându-le unei ținute monocrome, în nuanțe neutre. O astfel de ținută este potrivită pentru un Revelion la munte sau unul acasă.

Sursa foto

Disco Queen

Fii regina petrecerii cu un look inspirat de anii 70. Rochiile din lamé, accesoriile supradimensionate, turbanele sau o coafură a la Brigitte Bardot sunt ingredientele unei astfel de ținute.

Sursa foto

Motive cu noroc

Accesoriile Iutta sunt potrivite pentru petrecerile de Noul An. Portofele roșii pot fi folosite pe post de plic, fiind destul de încăpătoare pentru a purta toate acele lucruri de care nu ne putem despărți la trecerea dintre ani.

Sursa foto

Portofelul poate fi achiziționat aici

Se anunță o vreme destul de potrivnică pentru sfârșitul de an, așa că cele mai bune accesorii în astfel de condiții vor fi mănușile din piele cu broderie.

Mănușile pot fi achiziționate aici.

Rochia perfectă

Roșie, neagră, în culori metalizate, cu bretele sau fără, rochia perfectă pentru petrecerea de Revelion vine în numeroase forme și design-uri. Important este să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine și să îi dai o notă personală prin accesoriile alese. Noi am ales o rochie roșie, cu mâneci lungi și un cordon care să pună în valoare talia.

Sursa foto

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi