Călator cu dor, Cufărul Iutta

DESTINAȚII DE VIS PENTRU VACANȚA LA SCHI

December 28, 2015

Munții semeți ai Harghitei și Covasnei sunt ca un adevărat regat de gheață în timpul ierni. În această perioadă, cele mai bine de 13 pârtii de schi îi îmbie pe pasionații sporturilor de iarnă să se aventureze în descoperirea lor. La baza lor, cabanele cu produse tradiționale secuiești, colaci cu nucă și ciocolată caldă îi așteaptă cu căldură pe toți cei înfrigurați.

Sursa foto

Sursa foto

În inima Bucovinei, într-un loc cunoscut mai degrabă pentru apele sale minerale și obiectivele culturale, se află un adevărat paradis pentru iubitorii de schi și sporturi de iarnă – Vatra Dornei. Pe lângă cea mai lungă pârtie din România, Dealu Negru, stațiunea se mândrește și cu un patinoar amenajat chiar în parcul central, tiroliană, plimbări cu snowmobilul, ATV-ul sau pentru cei mai boemi, sania trasă de cai.

Sursa foto

Maramureșul se mândrește și el cu o locație numai bună pentru o vacanță scurtă de iarnă. La poalele munților Gutâi, pe cursul râului Cavnic, se află stațiunea cu același nume, în care sporturile de sezon sunt la mare căutare.

Peisajul îți taie răsuflarea, iar zăpezile zăbovesc în această parte a țării până târziu în luna aprilie. Condițiile de schi sunt foarte bune, iar zona este una care merită cu siguranță să fie explorată.

Sursa foto

Stațiunea Băile Tușnad se mândrește cu un decor de vis și cu o pârtie de schi pentru cei pricepuți și aventuroși. Avantajul acestei locații este acela că e ușor accesibilă. În plus, de aici se pot face numeroase excursii în zonă, la Brașov, Sibiu sau la Lacul Sfânta Ana.

După o zi la schi, centrele de tratament sunt alegerea perfectă pentru a te relaxa și a te bucura de liniștea munților.

Sursa foto

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi