Folclor în jurul lumii

5 ȚINUTE PENTRU PRIMĂVARĂ

March 7, 2016

Imprimeuri vesele, materiale delicate și nuanțe calde, toate așteaptă nerăbdătoare să dea culoare noului anotimp. Și pentru ca scenariul să fie complet, accesoriile nu trebuie să lipsească nici ele din peisaj. Noi ne-am ales preferatele și am creat 5 ținute pe care trebuie neapărat să le porți primăvara aceasta.

O primăvară în culoare

Primăvara înseamnă culoare, natură și o stare de spirit aparte. Le-am adunat pe toate într-o ținută în tonuri pastelate, potrivită pentru momente dintre cele mai diferite. Cu broderia sa plină de viață, Dorul de Oltenia simbolizează renașterea, abundența și armonia, iar tonurile de verde și nuanțele de nude leagă totul sub forma unei povești frumos spuse.

 

În tonuri de maro

Flamingo este o geantă care vorbește cu siguranță de la sine. Este încăpătoare, ușor de purtat și de departe o piesă cheie pentru orice garderobă. Dovada o fac nenumăratele ținute în care poate fi purtată, în funcție de stare, preferințe și stilul personal. Iar pentru că pasărea ce i-a dat nume este un simbol al eleganței și al grației, am ales o combinație care să îi facă cinste, în care liniile clasice, tonurile neutre și atenția la detalii fac diferența.

 

Culorile anului în garderoba ta

Anul acesta este pentru prima oară când Institutul Pantone a ales nu una, ci două culori oficiale: Rose Quartz și Serenity. Și ce alt anotimp mai bun pentru a sărbători acest lucru dacă nu primăvara? Propunem o ținută lejeră, potrivită pentru plimbări în aer liber, în care nuanțele vedetă ale noului an se împletesc armonios. Puffin, rucsacul nostru preferat, o completează înr-un mod natural, mai ales că în motivele sale brodate se regăsește una dintre aceste nuanțe.

Parisian chic

Dungile în alb și negru rămân un imprimeu în vogă, iar combinația clasică dintre ele și un accesoriu roșu nu dă aproape niciodată greș. În următoarea ținută fiecare dintre ele își găsește locul, iar Magpie o face să fie cu adevărat unică. Rezultatul? Un look desprins parcă de pe aleile pariziene, numai bun pentru debutul noului sezon.

Povești de seară

Se apropie momentul în care serile vor deveni din ce în ce mai plăcute, așa că plimbările prin oraș se vor lungi și ele. O rochie simplă, accesorii delicate și un Pui de Dor, sunt tot ce ai nevoie pentru a-ți scrie povestea așa cum îți dorești.

 

Sursa foto

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi