Fashion Diary

3 ACCESORII CARE ADAUĂ CULOARE GARDEROBEI TALE

April 5, 2016

A introduce culori în ținută poate fi o provocare destul de mare. De cele mai multe ori alegem nuanțe neutre în combinații clasice, cu care suntem siguri că nu putem da greș. Primăvara e însă momentul cel mai bun pentru a încerca lucruri noi și pentru a spune ”da” culorilor, prin intermediul accesoriilor pe care alegem să le purtăm.

Noul sezon este momentul perfect pentru a reîmprospăta garderoba și a îi da un nou suflu, inclusiv ținutei pentru birou. O ținută business cu un strop de culoare se poate obține cel mai ușor cu ajutorul accesoriilor. Piesele vestimentare clasice, în tonuri sobre pot fi scoase din anonimat cu o geantă într-o nuanță veselă precum Magpie. Atât timp cât vizual, întreaga compoziție este frumos armonizată, micile pete de culoare vor ieși în evidență într-un mod plăcut și original.

Uneori o brățară e suficientă pentru a aduce la viață o întreagă ținută. Mai ales dacă este una specială, cu motive atent brodate în piele. În acest caz, ”vinovata” pentru o pată de culoare este Fertilitatea Pământului, un accesoriu putere al cărui simbol vorbește despre abundență și prosperitate și cu un design ușor de adaptat la orice ținută.

Primăvara înseamnă flori, natură înverzită și plină de culoare. Geanta Dor de Oltenia surprinde prin broderia sa întocmai spiritul noului anotimp. Cu atât mai mult cu cât motivele brodate vorbesc despre floarea vieții, un simbol al unității dintre minte, trup și suflet și fructul creației a tot ceea ce este.

Indiferent de ținuta aleasă, acest accesoriu îi va aduce un plus de originalitate și va fi cel mai bun de a sărbători mult așteptata primăvară. 

Articolele sunt disponibile aici: www.iutta.ro

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi