Fashion Diary

ACCESORIILE IUTTA POTRIVITE PENTRU CĂLĂTORIE

April 10, 2016

Se spune că lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea. Întreaga lume ascunde locuri ireal de frumoase, iar unele dintre ele sunt chiar mai aproape de noi decât credem. Însă pentru ca o călătorie să fie pe deplin reuşită, e nevoie ca ea să fie pregătită până la cele mai mici detalii. Accesoriile alese sunt unele dintre ele, fără de care scenariul nu ar fi nici pe departe complet.

Atunci când călătorim, unul dintre cele mai îndemână accesorii sunt rucsacurile. Încăpătoare, uşor de purtat şi de accesorizat, ele sunt o alegere potrivită indiferent de destinaţie. Cu atât mai mult dacă designul este unul versatil, iar nuanţa aleasă permite asortarea în combinaţii dintre cele mai diferite.

Noua colecţie Măiastra propune o serie de astfel de rucsacuri, într-o paletă variată de culori, individualizate de motivele brodate cu atenţie, ce poartă semnificaţii alese.

Rucsacul Finch

Suficient de încăpător şi compartimentat astfel încât să răspundă oricăror nevoi, Finch completează frumos o ţinută de vacanţă. Nuanţele de gri petrol complimentează broderia şi o pun în evidenţă. În plus, pasărea al cărei nume îl poartă are o simbolistică aparte, aceea a bucuriei, fericirii, creativității și dragostei.

IMG_4296

Rucsacul Puffin

Negru sau portocaliu, rucsacul Puffin este alegerea cea mai bună pentru o călătorie. Designul clasic, şi broderia în nuanţe complementare îl transformă într-un accesoriu potrivit atât pentru o ţinută casual, dar şi pentru una mai specială. Cu un singur compartiment, însă suficient de încăpător pentru toate lucrurile esenţiale într-o călătorie, Puffin are în plus şi o semnificaţie frumoasă, el simbolizând bucuria, exuberanţa şi pofta de viaţă.

rucsac piele negru Puffin 4

Rucsacul Hawk

Mereu un partener de nădejde, Hawk este un manifest pentru autenticitate, curaj şi poftă de aventură, asemenea păsării ce a inspirat crearea sa. Astfel, el devine un accesoriu esenţial pentru o persoană aflată mereu în mişcare şi care simte nevoia de libertate.

Agenda mică

Fiecare călătorie este prilejul cel mai bun pentru a descoperi lucruri noi, pentru a crea amintiri şi a le păstra la loc de cinste. Pentru oricare dintre aceste situaţii, o agendă mică din piele este mereu la îndemână. Dimensiunea îţi permite să o porţi alături cu uşurinţă în rucsac, pentru a îţi fi astfel la îndemână ori de câte ori ai nevoie. În plus, simbolurile brodate şi legendele ce se află în spatele lor îi dau o semnificaţie unică şi o fac să fie un păstrător de cinste al impresiilor de vacanţă.

Ghetele din piele brodate

Înainte de a pleca la drum, este esenţial să alegem cei mai comozi pantofi. Noua noastră linie de încălţăminte include o astfel de pereche, pentru care confortul este însuşirea de bază. Ca de obicei, motivele brodate dau o notă de originalitate designului şi îl individualizează.

Toate accesoriile pot fi comandate prin shopul nostru online: www.iutta.ro/shop.

 

 

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi