Business pe tocuri

IUTTA LA ART FASHION FAIR

April 26, 2016

Weekend-ul acesta dăm startul primăverii cu un târg de fashion și lifestyle, într-o atmosferă cât se poate de plăcută. Pe 5 și 6 martie, între orele 12 și 20, Maison 13 (Str. Dumbrava Roșie nr 2 – zona Grădina Icoanei) își deschide porțile pentruArt Fashion Fair.

Sursa foto

Vom fi și noi acolo, cu cele mai noi produse din colecția Măiastra, dar și cu accesoriile îndrăgite din linia Dor de Românesc. Avem multe povești despre păsările ce ne-au inspirat în crearea noilor genți și un scenariu potrivit pentru ele.

 

 

Pentru ca scenariul să fie complet, vom profita de ocazie pentru a vă face cunoștință și cu cei mai noi pantofi din colecția Măiastra, cu un design variat, forme noi și broderii în nuanțe de primăvară.

 

 

Mai mult decât atât, pentru că noul anotimp trebuie întâmpinat așa cum se cuvine, am pregătit și câteva suprize: pentru oricare geantă achiziționată (exceptând gențile din colecția Dor de Copilărie), oferim în dar un portofel.

 

 

Veștile bune circulă repede, iar oferta este valabilă în limita stocului disponibil, așa că primii veniți vor fi și cei mai norocoși.

 

Ne vedem la Art Fashion Fair!

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi