Business pe tocuri

NE VEDEM ÎN WEEKEND LA FEMEI PE MĂTĂSARI

May 25, 2016

Modă, muzică, teatru și multă voie bună sunt cuvinte care descriu cu ușurință târgul anual Femei pe Mătăsari. Puterea frumuseții feminine este tema de anul acesta și mai ales tipul de frumusețe din care se nasc idei, unde nu vanitatea este punctul central ci dorința de a schimba lumea prin forțe proprii. Prezențe din toate sferele creative ale Bucureștiului și nu numai vor descinde  între 27 si 29 mai pe strada Mătăsari. Fie că vrei să mai adaugi câteva obiecte la colecțiile tale ori ești în căutare de inspirație pentru un proiect  sau altul, una dintre secțiunile târgului sigur te va mulțumi.

Iutta nu putea să lipseasca desigur. Sâmbătă și duminică, 28 și 29 mai, între orele 10:00 – 20:00 dorurile ne vor însoți pe Mătăsari, alături de colecția Măiastra căreia tocmai i s-a adăugat un nou membru, Dove.

Condurii brodați cu dor, brătările cu motive ale eternității și alte accesorii din piele, lucrate chiar aici, în ateliere din București, vă vor aștepta cu povești și veselie.

Și pentru că nu putem să venim fără o veste bună, vă anunțăm că orice produs Iutta cumpărat la târg va avea 15% reducere.

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi