Business pe tocuri

IUTTA MERGE LA PURE LONDON

July 22, 2016

Săptămâna modei la Londra a trecut pe nevăzute, dar draga noastra Magpie s-a bucurat de timpul petrecut acolo. Purtata de Larisa, ea a răspândit povestea Iutta în cel mai nonconformist oraș de pe scena internațională, simțindu-se ca acasă în mijlocul Londrei și ducând vestea despre noua colecție Măiastra. Inspirată de vechile legende ale Zeiței Pasăre, Măiastra și-a dorit să fie mai mult decât o colecție de genți, pantofi și accesorii, și-a dorit să le ofere purtătoarelor aripi să zboare, să trezească cele mai frumoase sentimente și să fie mai mult decât un accesoriu – să devină un talisman.

themysteriousgirl.ro-larisacostea-8570-20160219

Photo: Larisa Costea

Magpie este piesa centrală a acestei colecții, designul ei original luându-și inspirația din zborul infinit al Zeiței Pasăre, un personaj antic care reprezintă bucuria și feminitatea. Broderia delicată echilibrează culoarea vibrantă și redă aripile zeiței, așa cum sunt întâlnite și pe portul tradițional, creând un adevărat mister ce trebuie descoperit de purtătoarele ei. Bucuria, energia și voia bună așteaptă să fie scoase la iveală.

themysteriousgirl.ro-larisacostea-8501-20160219

Photo: Larisa Costea

Ne-am dorit să răspândim povestea Iutta, așa că în februarie am pornit la drum pentru prima dată către Pure London. Colecția Măiastra a fost pregatită pentru acest eveniment cu cele mai recente genți, pantofi și accesorii din piele, printre care brățări, mănuși, portofele, port-carduri sau agende, dar și linia specială de genți pentru copii, toate aflate sub semnătura caracteristică a motivelor brodate cu suflet. Pure London a adus împreună oameni dintre cei mai diverși, de la pasionații de artă și modă până la persoane marcante ale industriei.

12715687_884375698345596_3535435487287616874_n (2)

Ca de fiecare dată, a fost pregătit un set-up special, prin care am vrut să transpunem cât mai fidel povestea noastră. Dacă la GDS, în Dusseldorf, am dat viață pădurii de argint a lui Eminescu printr-un design special, de această dată ne-au inspirat zborul către infinit, eliberarea de rădăcinile pământești și vechi legende despre o făptură alegorică aflată la poarta nemuririi.

IMG_7356-landscape

Weekendul acesta am revenit la Pure London cu cu mai multă voie buna, genți și accesorii pline de însemnătate și alte surprize pe care le puteți urmări pe contul nostru de Instagram, @iuttaofficial.

WF

Logo: Pure London

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi