Business pe tocuri

HALF IS FREE A AJUNS LA BUCUREȘTI

September 21, 2016

Toamna aduce numai voie bună la Iutta așa că vrem să o împărtășim cu voi. Târgul Half is Free by Andreea Esca se întoarce în București pentru o noua ediție sâmbăta aceasta, alături de Molecule F & Friends. Ca întotdeauna, Iutta împreună cu alți designeri români, vă așteaptă cu energie, voie bună și, bineînțeles, reduceri.

dsc_0364-1024x683

Magpie, Hawk, Dorul de Dobrogea și multe alte produse preferate sunt deja împachetate și trimise către The Ark, pe strada Uranus, nr. 150, iar echipa Iutta a pregătit câteva noutăți pentru a vă încânta toamna. Ca de obicei, reducerile ajung până la 50% așa că acesta este momentul cel mai bun de a vă pregăti accesoriile pentru noul sezon. Menționăm că produsele pe care le vom aduce cu noi sunt samples, produse de prezentare din studio-ul nostru de pe #Caragiale7, care nu fac parte neapărat din ceea ce găsiți în magazinul online.

ew3

Vă așteptăm sâmbătă, între orele 10 și 19, cu cele mai frumoase doruri, conduri cu poftă de plimbare și genți viu colorate. Intrarea la eveniment este liberă, iar Andreea Esca promite, ca de fiecare dată, să aducă invitați speciali.

 

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi