Business pe tocuri, Fashion Diary

IUTTA DUCE DORURILE LA HALF IS FREE!

October 26, 2016

Dorurile Iutta sunt numai bune pentru a alina zilele răcoroase de toamnă, iar weekendul acesta vă așteapta la Cluj! Târgul Half is Free ne este prieten vechi, un loc în care revenim de fiecare dată cu plăcere, iar sâmbătă, 29 octombrie, Palatul Banffy îi va fi gazdă. Accesoriile brodate și condurii cu dor așteaptă să fie cunoscute și purtate cât mai aproape de suflet, aducând un strop de bucurie. Nelipsite vor fi gențile din colecția Măiastra, alături de dorurile pe care le-ați iubit dintotdeuna. Ca de obicei, reducerile ajung până la 50% așa că acesta este momentul cel mai bun de a vă pregăti accesoriile pentru noul sezon. Menționăm că produsele pe care le vom aduce cu noi sunt samples, produse de prezentare din studio-ul nostru de pe #Caragiale7, care nu fac parte neapărat din ceea ce găsiți la noi pe site. in magazinul online.

3

Așa cum v-a obișnuit, Andreea Esca aduce invitați deosebiți, de la entuziaști ai bijuteriilor artizanale și tineri designeri, la nume cunoscute ca Molecule F sau Meli Melo. Abia așteptăm să ne întâlnim cu mintea creativă din spatele 88 for Him, un nou brand făcut să îmbrace un altfel de bărbat. Chimes for his Heart, ultima colecție 88 for Him, este o celebrare a poeziei masculine, sentimentele și trăirile lui fiind inspirație pentru 88 – numele folosit de Catinca Mihai pentru a-și semna creațiile. Ritmul acestor clinchete este echilibrat de liniile dure ale hainelor, redate în inserțiile din piele naturala, și accesoriile simple punctate cu argint. Toate piesele sunt de culoare neagră, uneori întrepătrunse de alb, rareori având o inimă, o alegere ce poartă mai departe ideea de profunzime a barbatului contemporan – simplu, clasic și cu un impact nebănuit.

chimes

La celălalt capăt al spectrului fashion este un brand pe care îl așteptăm de fiecare dată cu nerăbdare la Half is Free: PNK Casual. Dedicarea lor pentru femeie ne surprinde de fiecare dată, prin colecții în ritm cu lumea contemporana, dar care își păstrează individualitatea. Majoritatea elementelor au ca surse de inspiratie designul de obiect, texturile oferite de natura si diferitele nuante aflate in tendinte, spun cei din spatele noilor piese.

pnk

De partea accesoriilor îi vom găsi pe cei de la Bon Bijou, așteptându-și, ca întotdeauna, la femme Bijou. Magie, bucurie, dar mai ales gânduri alese merg in realizarea acestor mici și mari bijuterii, începand cu brățări delicate până la inele masive făcute pentru a fi un statement sau piese trendy ca noile chokers. “La femme Bijou este un vârtej de caracteristici contrastante ce creează un microunivers ispititor. Este uşor să o recunoşti. La femme jonglează cu o listă impresionantă de to do-uri cu o eleganţă naturală şi ruj roşu. Aceasta se hrăneşte cu încrederea în sine şi debordează o putere imensă ce-i stă la vârfurile degetelor.” Cum sa nu te regăsești în aceste căutări?

bonbij

Proaspăt întoarsă de la Shanghai, Flori de Ie aduce portul tradițional, creat cu migală prin tehnici din vechime, alături de tricouri și alte piese moderne, toate decorate cu motivele folclorice care ne sunt atât de dragi. Atenția pentru detalii și îmbinarea acestora cu materiale inovative și linii feminine au făcut din Flori de Ie ambasadorul perfect pentru arta și moda româneasca de oriunde. Fiecare element trece prin mâinile artizanului român și iese în lume, pe străzile iubite ale Bucureștiului sau, de ce nu, ale Moscovei, pentru a-și găsi o purtătoare care să-i afle și sa-i aprecieze secretele.

13335537_1325812580765517_8406588601519352133_n

Ne așteptăm cu drag purtătoarele sâmbătă la Cluj, iar până atunci secțiunea noastra de Sale este încă deschisa!

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi