Business pe tocuri, Fashion Diary

MATERIA & PASPARTU 1.0

November 2, 2016

Se anunță un weekend plin în prima săptămână din noiembrie, când Iutta își poartă dorurile de toamnă la două dintre târgurile sezonului. Între 4 și 6 noiembrie ne găsiți la Cluj, pe bulevardul Eroilor nr.4, unde a doua ediție Zain aduce o mulțime de noi surprize din lumea plină de culoare a industriei creative. Magpie, Hawk și Dor de Dobrogea iau parte la Paspartu, un pop up concept store propus de Zain, un spațiu exclusiv dedicat obiectului de autor.

zain

Anul acesta descoperiți șapte secțiuni diferite, special concepute pentru a vă răspunde la toate curiozitățile. Organizatorii ne invită să ne bucurăm de ultimele creații ale unora dintre cei mai în vogă designeri români, precum Ioana Ciolacu sau Raul Lazăr, așa că nu ratați nici fashion show-urile de vineri seară. Petrecerea de final va avea loc sâmbătă seara la Impact Hub!

dsc_0785

Tot în weekend, la prima ediție a târgului contemporan de piele Materia, vom promova alături de alți creatori români arta de prelucrare a pielii. Creat și susținut de Autor, evenimentul propune o platformă creativă pentru concepte și idei transformate în produse din piele naturală.

afis-materia

Pe 5 și 6 noiembrie vă așteptăm la standul din Grand Hotel de Boulevard, pe Bd. Regina Elisabeta nr.5, să vă alinăm dorul de casă, cu Dor de Maramureș sau Dor de Moldova, dar și cu accesorile Iutta inspirate de zborul spre infint al Măiastrei.

14956003_1075909599192204_6235745876004479660_n

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi