Business pe tocuri, Fashion Diary

GALA SALVAȚI COPIII

November 8, 2016
read time: 3 min

Copilăria este inima tuturor vârstelor, ne-a lăsat scris Lucian Blaga în memoriile sale, încercând să ne dezvăluie un adevăr pe care cu toții îl bănuiam în adâncul sufletului. Imaginația, sentimentul că totul este posibil, momentele în care nu numai că inexplicabilul există, dar că nu are nici măcar nevoie de o explicație sunt cele de care ne amintim cu drag, mai ales acum că vremea s-a răcit, iar soarele îl vedem din ce în ce mai rar.

img_6494

Cărțile și poveștile erau o realitate aparte ce căpăta formă în orele de școală și era îmbogățită de clipele de joacă. Ileana Cosânzeana era la fel de adevărată ca și Patrocle, cățelușul vreunui vecin al cărui nume îl schimbasem fără a cere o a doua părere. Într-o lume perfectă, aceasta ar fi imaginea copilăriei tuturor, însă știm că adevărul este puțin diferit.

cover_facebook_zambet_in_dar_cover-1

Fundația Salvați Copiii Iași a avut curajul și determinarea de a schimba acest adevăr pentru mulți copii, înlocuindu-l cu ceea ce ar trebui sa fie copilăria pentru fiecare dintre noi: dragostea familiei, joaca alături de prieteni și școala care ne va ajuta să-i ajutăm pe alții la rândul nostru. Salvați Copiii Iași împlinește 25 de ani, timp în care a adus bucurie pentru nenumărați copii și a dăruit veselie unor familii cărora le lipsea cu desăvârșire. Acești 25 de ani sunt sărbătoriți cu 25 de evenimente, toate având scopul de a aduce speranța unor copii ce au nevoie de ea. Zâmbetul unui Copil Contează este unul dintre aceste evenimente, o gală caritabilă unde generozitatea se întâlnește cu prietenia, cu bunul gust și cu dorința de a face o lume mai frumoasă.

Iutta și-a dorit dintotdeauna să ofere mai mult decât un obiect frumos, o bucurie purtătoarelor noastre, iar odata cu invitația primită din partea fundației Salvați Copiii, am simțit că putem face mult mai mult decât atât. Ca partener și sponsor al galei Zâmbetul unui Copil Contează, dorurile Iutta vor fi oferite la licitație, iar fondurile strânse vor fi donate în totalitate fundației pentru protecția a peste 100 de copii din regiunea de nord-est a României, oferindu-le astfel o parte din ceea ce au nevoie pentru a-și continua studiile și a trăi armonios.

fotorcreated

 

Shop the story >

0

nicoleta

Leave a comment

*

Despre noi