Business pe tocuri, Fashion Diary, Noutati

Inspiră-ți dorul de Crăciun

December 7, 2016
read time: 3 min

Mirosul de scorțișoară, vin fiert și portocale ne amintesc cu drag că Decembrie s-a instalat deja și aduce cu sine atmosfera de Crăciun pe care am așteptat-o fără liniște, tot anul. Din entuziasm și nerăbdare, am ales să ne alinăm dorul cu o listă de decorațiuni și aranjamente menite să ne inspire zilele începutului de iarnă. Pentru că Decembrie este luna în care ne regăsim liniștea în calmul de acasă, alături de cei dragi, masa în familie devine contextul perfect pentru a ne împărtăși amintirile, dorurile și visele. Astfel, felul în care decorăm spațiul este un prilej perfect pentru a transmite toate emoțiile pe care nu le putem exprima în simple vorbe. Cu puțină inspirație și creativitate, pot apărea aranjamente rupte din basme. Elemente din natură, lumânări și conuri de brad: cheia unui spațiu cald și creativ.

img_8298tablesetting
sursa: Therese Knutsen

Pentru decorațiunile de Crăciun, se pot folosi diverse elemente, pentru a adăuga o notă de autenticitate. Lumânările pe care le folosim pentru a orna casa pot fi înfrumusețate cu ajutorul unor bețișoare de scorțișoară, legate simplu cu panglică. O idee ieșită din tipare, simplu de pus în aplicare.

5c28d42ee7b2a18a828cea6ff6a7cbee
sursa:  Pinterest

Când vine vorba despre ornamente de brad, nu trebuie să te rezumi la clasicele globuri. Folosește un ziar vechi, sfoară și creează orice formă dorești să îți înfrumusețeze pomul de Crăciun. Este rapid, creativ și poate deveni o activitate relaxantă pentru întreaga familie.

miljonar_low_res_5847e2f6cropddf2b34346cd88cf
sursa: Trendenser 

Perioada iernii ne amintește și de frumusețea cadourilor cu suflet, a momentelor în care sentimentele purtate pentru cei dragi devin parte din darurile pe care le oferim. Adaugă imaginație și fii jucăuș, iar felul în care împachetezi cadourile poate deveni o poveste în sine, ajungând să fie parte din bucuria destinatarului. Folosește crenguțe de brad pentru o notă de creativitate.

121
sursa: These Four Walls Blog

La Iutta, ne împachetăm entuziasmul pentru Crăciun și inspirația creațională și te așteptăm în cadrul unor târguri ce nu trebuie ratate. Dorurile noastre abia așteaptă să te cunoască și să îți fie alături cu drag în cumpărăturile pentru cei apropiați.

15055641_1090756601040837_5912083510711882552_n

 

Crazy Christmas

Pe 10 decembrie, la The Ark București, ne regăsim printre cele mai inspirate cadouri de Crăciun. Fie că ești în căutare de îmbrăcăminte, accesorii, decorațiuni, sau produse cosmetice, le găsești pe cele mai creative în cadrul unui târg cu atmosferă de Crăciun. Dorurile Iutta te vor aștepta și ele, cu nerăbdare.

page

 

Made in RO,  Cloud No.9  &  Chemistry and Friends

Pe 17 și 18 Decembrie, chiar înainte de Crăciun, Iutta își duce dorurile la trei târguri. Ne întâlnim la Made in Ro, în Impact Hub București, Cloud No.9, la Crystal Palace Ballrooms și Chemistry & Friends, chiar în showroom-ul Chemistry. Creații unice, idei de cadouri, decorațiuni, accesorii și cosmetice. Noi ne pregătim poveștile și broderiile de suflet și abia așteptăm să te cunoaștem.

0

nicoleta

Leave a comment

*

Despre noi