Business pe tocuri, Casă dulce casă, Fashion Diary

Cum a fost la V for Vintage

April 10, 2017

La întâlnirea Bulevardului Regina Elisabeta cu Calea Victoria, două artere reprezentative pentru Bucureştiul vechi şi nou, se înalță în toată splendoarea sa Grand Hôtel du Boulevard. Sălile generoase ale hotelului s-au dovedit a fi gazda ideală pentru cel mai mare târg de design românesc contemporan și cultură vintage.

DSC_3675

Între 8-9 aprilie, cu ocazia „majoratului” V for Vintage, coridoarele decorate cu cristale scumpe au fost înțesate atât de creaţiile îndrăzneţe ale designerilor români, cât şi de piese de vintage autentic. Ele toate le-au oferit vizitatorilor grozava șansă de a călători în timp și asta printr-o simplă privire. În această primăvară, V for Vintage a celebrat libertatea de a alege şi de aceea a pus la dispoziţie o gamă largă de creaţii care să împace cât mai multe gusturi.

Tema celei de-a 18-a ediţii s-a concentrat pe detalii, care cu siguranţă au furat multe priviri. Poziţionarea contemporanului atipic în contextul glamului de început de secol al XX-lea a trasat silueta unui personaj îndrăzneţ şi creativ, pentru care o bijuterie vintage asortată unei creaţii moderne reprezintă acel je ne sais quoi, sinonim extravaganţei de bun-gust. Astfel, colecţiile celor 100 de desingeri români contemporani au funcţionat ca instrument de styling de bază, accesorizat cu preţioasele comori de vintage autentic ale celor 10 expozanţi.

DSC_3526

DSC_3619

Conceptul şi accesoriile Iutta s-au încadrat perfect în peisajul târgului V for Vintage. Vedetele standului Iutta au fost culoarea greenery a genţii Pie, din colecţia Neo, cât şi iconicele accesorii din colecția  Dor de Românesc, încărcate de simboluri şi tematici folk. Şi portocaliul viu al rucsacului din piele  Puffin a întors multe capete, în timp ce pielea roşie a genţii de laptop Eta ne-a trimis pe toţi cu gândul la lalelele ce ne împurpură primăvara.

La sfârşitul târgului, Iutta a primit diploma pentru cel mai popular designer, care ne-a bucurat nespus și ne îndeamnă totodată să depăşim așteptările din nou și din nou, în călătoria noastră ce are ca scop renașterea tradiţiei românești.

pic_v2

Ne-a plăcut, mai mergem!

Iată mai jos și povestea V for Vintage în imagini:

 

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi