Business pe tocuri, Călator cu dor, Fashion Diary, Noutati

IUTTA Vine La Half Is Free în Palas Mall, Iași

June 8, 2017

 

Cei ce vor petrece weekendul 9-11 iunie în Iași  vor avea ocazia de a participa la o sumedenie de evenimente culturale, menite să îi destindă, să le deschidă noi orizonturi, și să-i familiarizeze cu minunile unuia dintre cele mai înfloritoare orașe de pe teritoriul României.

 

Dacă aveti programată o escapadă din cotidian în această parte a țării, vă sugerăm să vă faceți timp pentru o plimbare relaxantă în Grădina Botanică și un tur al Universității Alexandru Ioan Cuza, situată în primele 250 de instituții de învățământ superior din lume, potrivit unui clasament realizat pe discipline.

 

Pregătește-te Să Descoperi Farmecul Unui Oraș de Poveste

 

Coborând Dealul Copoului, veți aprecia cu siguranță un scurt moment de reculegere la Mitropolie și la frumoasele mănăstiri Sfinții Trei Ierarhi si Golia, și veți visa la cel puțin o limonadă rece cu miere și mentă, servită la una dintre cele mai șic terase din vecinătatea complexului Palas.

 

palas

 

(Photo Credit: Palas Mall)

 

Noi credem că nici un vizită de weekend nu poate fi catalogată ca o experiență de neuitat fără o sesiune de smart shopping într-un mediu cu totul deosebit. Dacă și tu împărtășești această convingere, atunci nu ezita să ni te alături la Half Is Free în Palas Mall, Iasi- locul unde vom înjumătăți prețurile la câteva dintre produsele tale favorite IUTTA.

 

Împreuna Dăm Startul Reducerilor de Vară

 

În prag de sezon estival, cine ar putea trece cu vederea un val de reduceri considerabile, menit să te ajute să-ți ajustezi garderoba înainte de vacanță? Pentru că dorim să te ajutăm să-ți ții dorurile de românesc mereu aproape, venim la Iași cu valize pline de surprize colorat brodate, disponibile la prețuri cu adevărat atractive.

 

La Half Is Free by Andreea Esca, cel mai așteptat festival de cumpărături chibzuite al verii organizat weekendul viitor la Palas Iași, pe strada Palat nr. 7A, vei avea ocazia sa plătești mai puțin pentru decorațiuni deosebite, articole vestimentare șic, produse cosmetice de calitate, și accesorii semnate de designeri autohtoni de top.

 

half

 

 

 

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 10 la 10, noi te invităm la 12 ore de shopping neîntrerupt, sub semnul pasiunii pentru reduceri substanțiale aplicate produselor lansate de brandul tau preferat. Acordă-ți puțin timp pentru a redescoperi frumusețea neasemuită a genților și pantofilor IUTTA din shop, și pregătește-te să admiri și să alegi modelele disponibile la Half Is Free.

 

Achiziționează-ți Produsele IUTTA Preferate cu 50% Discount la Half Is Free în Iași

 

Vom expune și comercializa produsele cu mici imperfecțiuni, precum și cele care au folosite la shooting-uri sau ca display în showroom- toate la jumătate din prețul lor inițial. Fiind o campanie menită să dureze doar o zi, stocul este limitat. Așadar, îți dăm întalnire sâmbătă, începând cu ora 10 la standul nostru din zona Atrium Palas Mall, pentru a da startul maratonului de cumpărături istețe.

DSC_3526

 

Vino cât mai devreme pentru a-ți achizitiona piesa statement favorită la un preț special, și lasă-te cucerită de un curcubeu de motive folk stilizate, atent brodate în piele naturală de cea mai bună calitate. Ne vedem la Iași, cu voie bună și chef de shopping!

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi