Business pe tocuri, Cufărul Iutta, Fashion Diary, Noutati

  Street Delivery București: Din Culisele Unui Eveniment-Manifest de Poveste

June 13, 2017

 

 

Ce obținem când combinăm o sumă de ingrediente bine alese, ca de pildă mult verde pus în valoare de motive florale pastelate, menite să înlocuiască griul etern al spațiilor noastre urbane, acuarele colorate, pensule, povești cu și despre stilul frumos, atemporal, autentic, și multă voie bună?

 

La IUTTA, noi credem cu tărie că acest curcubeu de nuanțe și emoții românești este rețeta organizării unui eveniment de success. Dacă ai fost alături de noi weekendul trecut la Street Delivery București, atunci știi cu siguranță despre ce vorbim. Împreună cu toți cei care ne împărtășesc pasiunea pentru elementele folk stilizate inspirate de doruri de suflet, am pictat cu migală cascade de flori împrumutând din gingășia, paleta cromatică și înțelesurile mult iubitului simbol eminescian.

 

 

Povestim Despre Doruri Neistovite, Odihnite pe Covoare de Mușchi 

 

Pictând elemente vegetale pe diverse obiecte de ceramică, ne-am relaxat și ne-am explorat latura artistică într-un mod cu totul deosebit. Împreună, înarmați cu multă creativitate, am lucrat cu tușe vesele de culoare pentru a recrea motivele florale originale abordate în colecția Nu-Mă-Uită. Piesele statement Home Deco realizate prin acest procedeu s-au bucurat de aprecierea multor iubitori de frumos prezenți la Street Delivery.

 

Dacă ai ratat evenimentul și totuși își dorești cu ardoare să admiri prima noastră linie de obiecte de ceramică pictate manual cu accente vibrante folk, atunci avem o veste minunată pentru ține: foarte curând, aceste piese dezirabile și atât de utile în căminul tău vor fi disponibile pentru cumpărare în shop.

 

 

Acasă sau la birou, ceștile, farfuriuțele și zaharnitele IUTTA îți vor înnobila și înveseli orice colț de relaxare, invitându-te la visare. Ca adiții surprinzatoare la colecția personală de elemente home deco, sau ca idei de cadou de suflet, aceste produse te vor cuceri la o primă vedere cu motivele lor originale, detaliile pictate manual cu pasiune și măiestrie, și cu farmecul lor pur românesc.

 

 Noua Colecție de Genți Nu-Mă-Uită Este Acum Disponibilă în Shop 

 

De asemenea, Street Delivery București ne-a oferit cadrul optim pentru a ne prezenta noua colecție de genți din piele cu broderie florală fină în culori jucăușe, de primăvară-vară. Așezate pe rafturi de lemn acoperite cu mușchi, noile produse au strălucit printre covoare de verde crud create de prietenii noștri de la Inside Out Deco  . Tonurile vesele ale broderiilor florale au fost minunat puse în valoare de acest decor static și totuși atât de vibrant, inspirat din natură.

 

 Ne E Bine Împreună

 

Cu amatoarele de doruri IUTTA am purtat un dialog stimulant despre simbolistică colecției, conceptele creative din spatele ei, precum și tehnicile de producție care au transformat principiile noastre de design de produs în adevărate opere de artă purtabile. Am pictat, am admirat rodul muncii noastre, le-am ajutat pe doritoare să-și găsească geanta perfectă pentru orice ocazie și am stat la palavre. Acesta este doar începutul. Vom profita de orice ocazie care se va ivi pentru a ne aduce noile accesorii iconice mai aproape de tine.

 

 

E cald, e vară, și ne e dor de Bucureștiul de altădată, reimaginat cu ajutorul Grădinilor Posibile, de festivaluri în aer liber, de vacanță, de noi destinații care așteaptă să fie luate la pas, de albastrul cerului, al mării și al florilor de Nu-Mă-Uită, și nu în ultimul rând, de noi înșine, eliberați de sub jugul rutinei de zi cu zi.

 

Îți mulțumim că ne-ai fost alături la ediția a XII-a Street Delivery București, și sperăm să ne bucurăm de prezența și susținerea ta și la următoarele evenimente la care ne vom anunța participarea sezonul acesta.

 

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi