Business pe tocuri

Te Ajutăm Să-Ți Pregătești Garderoba de Vacanță la Detox+ Market 9

June 15, 2017

Visezi la o binemeritată pauză care să-ți permită să te rupi de rutina zilnică și să-ți faci noi planuri de vacanță? În acest caz, te sfătuim să nu ratezi nouă ediție de Detox+ Market, organizată sub semnul dorului de ducă, al fascinației pentru destinații exotice și al chefului de mare, de soare și de frumos.

Dacă sugestia noastră îți este pe plac, noi te invităm să ni te alături pe 17 și 18 iunie la A3 bistro, între orele 11-19, pe strada Mendeleev nr. 29. Luăm cu noi piese statement din toate colecțiile, inclusiv cele mai noi accesorii iconice din piele brodată cu motive florale pe care le-am lansat în cadrul colecției Nu-Mă-Uită, inspirată de celebrul simbol eminescian.

Participă la un Festival de Shopping cu un Vibe Tropical

În weekend te încurajăm să-ți lași problemele și responsabilitățile de adult deoparte, și să redescoperi bucuria pe care o simțeai ca școlar în ultimele zile de dinaintea vacanței de vară. Săptămâna această poți să-ți potolești setea de libertate și creativitate la Detox+ Market, unde vei avea ocazia să achiziționezi o gamă large de haine și accesorii pe stilul și gustul tău. Sâmbătă și duminică te invităm să descoperi noi tendințe în modă și să beneficiezi de prețurile speciale ale produselor tale preferate lansate de designeri autohtoni, ai căror colecții te duc cu gândul la băi în mare, cafele servite la terase mângâiate de soare, petreceri la piscină și plimbări romantice pe faleză.

Îți promitem că participarea la acest eveniment te va aduce mai aproape de cele mai dezirabile piese ale momentului- de la printuri colorate care recreaza grădini botanice idilice pe materiale fluide, vaporoase, pălării cu boruri lărgi perfecte pentru plajă și bijuterii oversized, până la genți superbe din piele naturală cu broderie folk amintind de bogată moștenire culturală românească, la Detox+ Market vei găsi cu siguranță toate produsele de care ai nevoie pentru a-ți completa garderobă de vară în acord cu trendurile sezonului, fără a-ți depăși bugetul alocat pentru această mișcare.

Pleacă de la Detox+ Market 9 Gata de Vacanță cu Produsele Tale Preferate IUTTA

Detox+ Market 9 îți dă șansa de a “prelua” o serie de articole pre-owned direct din mâinile influencerilor tăi preferați, precum și de a-ți reinventa stilul vestimentar cu ajutorul unor noi elemente cheie menite să aducă un plus de stil, culoare și nostalgie tropicală ținutelor tale.

La IUTTA în atelier, căutăm zilnic noi căi de a-ți aminti să te joci, să zâmbești, să povestești vrute și nevrute alături de cei dragi, și să-ți găsești refugiul în natură. La Detox+ Market 9 o să ne concentrăm exclusiv pe această misiune, oferindu-ți oportunitatea de a-ți îmbogăți colecția de pantofi, genți și accesorii cu podoabe de poveste cu broderie folk stilizată.

În acest context, te invităm să-ți (re)descoperi obiectele dorinței în shop, și să te pregătești de două zile de smart shopping pentru a întâmpina sezonul estival așa cum se cuvine. Vino să ne admiri ultima colecție, gândită și materializata în jurul simbolismului și gingășiei florilor albastre care l-au inspirat pe Eminescu, și să-ți lași privirea să se plimbe pe contururile dorurilor noastre mai vechi de românesc, brodate cu motive folk reinterpretate asociate cu tradițiile celor nouă regiuni ale țării noastre. Te așteptăm la cel mai inspirat festival de shopping al lunii iunie, și-ți dorim spor la cumpărături în avans!

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi