Business pe tocuri, Călator cu dor, Casă dulce casă, Fashion Diary

Sărbătorim Ziua Internațională a Hoinărelii cu Rucsacul în Spate

June 19, 2017

În prag de sezon estival, probabil te gândești cum să depășești barierele rutinei de zi cu zi, și să-ți lași trupul, mintea și sufletul să zburde nestingherite în locuri idilice, zugrăvite în culori văratice. În cazul în care monotonia și stresul de la birou ți se par de nesuportat, îți sugerăm să iei o pauză binemeritată pentru a combate epuizarea fizică și mentală. Acum este momentul potrivit să-ți ieși din ritm de bunăvoie, și să-ți îngădui un moment de răgaz, pentru că astăzi sărbătorim Ziua Internațională a Hoinărelii dând frâu liber pașilor și imaginației.

 

Stinge-ți Dorul de Ducă de Ziua Internațională a Hoinărelii

 

Îți propunem să faci același lucru pentru a te relaxa eliberându-te de povară cotidianului, măcar pentru o zi. Cu rucsacul în spate, urcă-te în primul tren, autobuz sau avion care te poate purta mai aproape de destinația ta preferata de vacanță. Fie că alergi să-ți împachetezi jumătate de garderobă pentru a putea încropi ținute demne de o mini vacanță de poveste, sau mizezi pe spontaneitate și nu vrei să iei cu ține mai mult de o pereche de blugi și tricoul favorit, la IUTTA avem câte un rucsac pentru fiecare tip de călător.

Pentru purtătoarele de doruri îndrăgostite de accesorii maxi, încăpătoare, cu o seducătoare alura sport eleganță am conceput designul rucsacului din piele Puffin. Disponibil pe crem, negru și portocaliu, această piesă dezirabilă conferă accente folk subtile, viu colorate, oricărei ținute de vacanță. Poartă-l pe o plajă însorită, sau ia-l cu ține într-un city break la Londra, Paris sau Milano, și vei vedea cât de bine se integrează într-un peisaj urban, care ar necesită o tusa de culoare pentru a se reumaniza, și a-și recăpăta energia solară și spori farmecul pitoresc.

 

Completează-ți Ținutele de Vacanță cu un Rucsac Din Piele Naturală IUTTA

Dacă dorești să construiești o ținută care să-ți permită să porți magia primăverii cu ține oricând, oriunde, atunci cu siguranță te vei îndrăgosti la prima vedere de rucsacul din piele Dor de Ducă, parte a celei mai recente colecții IUTTA, intitulată Nu-Mă-Uită. Dacă visezi la apa turcoaz și cer senin sau la verdele crud al ierbii și nuanțele pastelate ale florilor de câmp, îți propunem să admiri siluetă grațioasă a acestui accesoriu atât de bine primit de purtătoarele de doruri. Disponibil pe negru și crem, această piesă spectaculoasă este exact ce-ți trebuie atunci când plănuiești o escapadă la mare în Vamă, sau o ședința foto într-o grădină botanică de vis. Lasă-i broderia florala să se confude cu elementele vegetale din colțul de natură pe care-l explorezi pas cu pas, și bucură-te atât de practicalitatea să, cât și de explozia să de culori materializata în motive tradițional românești stilizate în manieră proprie.

Nu trebuie neapărat să treci granițele țării pentru a te desprinde de mediul tău zilnic și a te regăsi. Dacă timpul nu-ți permite o astfel de ieșire din peisajul cotidian, acordă-ți totuși privilegiul de a descoperi ceva nou. O vizită la muzeu, sau participarea la un concert, o piesă de teatru, sau o șuetă cu prieteni de suflet la una dintre cele mai frumoase terase din Centrul Vechi poate fi tot ce-ți trebuie pentru a-ți reîncărca bateriile și a-ți schimbă perspectiva asupra vieții de zi cu zi. Pentru toate aceste sugestii de petrecere a timpului liber, rucsacul din piele Hawk ar fi un companion ideal.

 

Disponibil pe roșu, portocaliu, gri, negru și maro, acest accessoriu este o completare firească, atât de utilă și fermecătoare totodată, a oricărei ținute necomplicate, tinerești, urbane prin excelență. Suficient de spațios pentru a-ți găzdui agendele preferate legate în piele, portfardul, tableta și smartphone-ul, Hawk îți va încânta ochii cu designul versatil care poate juca un rol cheie în cadrul ședințelor tale foto de vacanță.

Lasă-ți Accesoriul Preferat Să Dea Culoare Escapadei Tale

Creat pentru a satisface nevoia de confort, de frumos și de autentic românesc, acest ghiozdan este alegerea perfectă pentru o persoană aflată tot timpul în mișcare, ce simte nevoia de libertate. Pielea atent aleasă îi oferă o notă aparte, în timp ce motivele brodate cu grijă reflectă viziunea noastră de bază- aceea că moda este în primul rând despre autenticitate și curajul de a fi tu însuți.

Atunci când visezi mai departe, și aproape că simți magia culorilor vibrante ale celor mai populare destinații de vacanță, îți recomandăm să-ți odihnești privirea pentru o clipă pe contururile rucsacului din piele NEO. Fie că te imaginezi într-o rochie albă, diafană, pe acoperișul unei construcții înalte cu vedere neobstructionată la faimoasele clădiri din Santorini, zugrăvite în tonuri de alb și albastru, sau închizi ochii și-ți ghidezi proprii pași într-o pădure tropicală, plină de culori, forme și parfumuri nemaîntâlnite până în prezent, NEO te poate aduce mai aproape de materializarea planurilor tale de vacanță. Ideal pentru persoanele cărora le face plăcere să fie mereu în mișcare și își doresc alături un accesoriu aparte, acesta te va cuceri cu broderia atent realizată, inspirată de geometrii și simboluri ale perioadei neolitice, care spun o poveste încântătoare despre fertilitate și abundentă.

 

Dacă ești în căutarea unui accesoriu care impresionează prin simbolismul sau puternic, amintind de măreția zeului patron al soarelui și al cailor, noi îți sugerăm să arunci o privire către rucsacul Sabasioz, o piesă cheie în garderobă iubitoarelor de genți versatile, care pot fi purtate zilnic cu stil și dezinvoltură, și asortate cu orice, oricum, oricând. Conceput pentru a te însoți în toate peregrinările zilnice, rucsacul Sabasioz este o alegere optimă pentru o plimbare romantică pe faleză, o ieșire la cumpărături cu fețele, sau un țur al obiectivelor turistice din orașul tău sau oricare altul de pe hartă.

Orice destinație ai alege pentru a sărbători Ziua Internațională a Hoinărelii după bunul plac, nu uita să te orientezi către accesorii menite să-ti amplifice confortul și liberatea de mișcare . Alege rucsacul IUTTA care ți se potrivește cel bine, și lasă-l să-ți găzduiască protejeze toate lucrurile esențiale pe care vrei să le iei cu tine în micile tale expediții, menite să te ajute să desenezi descoperirilor tale interioare și exterioare în culori vesele.

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi