Business pe tocuri

Hai cu Noi la Taste Summer Well!

June 22, 2017

 

Dacă e adevărat că suntem modelate de aceleași doruri zi de zi, atunci cu siguranță și tu visezi adesea la noi destinații îmbietoare, soare din belșug, culori văratice, miros de mare, și festivaluri urbane care împletesc dragostea pentru design românesc cu muzică bună și întâlniri cu oameni frumoși.

În acest caz, știi deja că te însoțim peste tot în vacanță, prin dorurile pe care le aducem la viață în atelier cu multă migală. Elementul de noutate pe care dorim să-l împărtășim cu ține este prezența noastră la Taste Summer Well, evenimentul care ne va permite tuturor să luăm pulsul popularului Summer Well Festival mai devreme de luna August, atunci când va avea loc la Domeniul Stirbey, pe Strada Știrbei Vodă.

Ne Vedem la Taste Summer Well 

Dacă abia aștepți să iei parte la aventura urbană construită în jurul unor concerte de excepție susținute de artiști și trupe internaționale de renume, noi te invităm să ni te alături la Taste Summer Well weekendul acesta, în perioada 23-25 iunie, la Casa Universitarilor din București, pentru a te familiariza cu particularitățile festivalului tău preferat de final de varaă.

 

 

Așa cum probabil îți imaginezi, nu puteam lipsi de la mult așteptatul eveniment. Ne ocupăm cu drag de ultimele pregătiri pentru această ocazie specială. Aducem cu noi gențile tale de suflet din colecțiile mai vechi, dar și noile apariții din linia inspirată de florile de Nu-Mă-Uită, care a fost primită cu multă căldură de purtătoarele de doruri IUTTA.

Sâmbătă 24 Iunie, Ai un Portcard Cadou la Fiecare Geantă IUTTA Achizionată la Festival 

Pentru că suntem încântați să te avem alături într-un weekend plin de ocazii speciale care merită sărbătorite ca la carte, venim la Taste Summer Well cu o promoție de  senzație.

Sâmbătă, 24 iunie, vom oferi cadou un portcard din piele brodată cu motive folk stilizate la fiecare rucsac sau geantă achiziționată de la noi la festival. Dorim să-ți facem un cadou de suflet, care să te ajute să-ți completezi accesoriile IUTTA, visate și materializate de noi în atelierul nostru din București, din dragoste pentru design pur românesc.

 

 

Promoția se desfășoară în limita stocului disponibil, așa că îți sugerăm să ne vizitezi standul cât mai devreme cu putință. Am fi încântate să ne bem cafeaua împreună, dis-de-dimineață, și să stăm la povești cu și despre idei creative din spatele brandului și produselor noastre, despre meșteșugărit, și despre pasiune pentru estetica tradițional românească și moștenirea culturală.  Tot aici, vei avea ocazia să admiri gențile și portofelele din colecția Nu-Mă-Uita, frumos aranjate pe covoare de mușchi realizate de talentații noștri prieteni de la Inside Out Deco.

 

Te sfătuim să nu-ți faci alte planuri weekendul acesta, pentru că la Casă Universitarilor te așteaptă o expoziție în cadrul căreia îți va fi prezentată o încântătoare istorie vizuală a tuturor edițiilor Summer Well, într-un cadru feeric.

Garantat ne vom simți minunat,  înconjurate de natură, de o sumedenie de articole de artă purtabile, și de oameni atât de dragi nouă. Întrucât această previzualizare a fost concepută pentru a-ți desfăta toate simțurile, pregătește-te pentru o selecție delicioasă de băuturi și bunătăți culinare alese servite în timpul unor experiențe VR care te vor introduce în atmosfera de festival la care probabil visezi deja cu ochii deschiși.

Hai cu noi la Taste Summer Well, si bucura-te de un cadou atat de practic si atragator, pe care îl vom oferi la fiecare geantă cumparată de la noi în cadrul festivalului.

 

 

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi