Casă dulce casă, Cufărul Iutta, Fashion Diary

Cum Să Porți Papucii din Piele Vara Aceasta

June 26, 2017

Chiar dacă suntem mereu pregătite să întâmpinăm vara cu brațele deschise, trebuie să mărturisim faptul că a găsi cea mai potrivită pereche de încălțări pentru sezonul torid este de regulă o adevărată provocare.

 

Uite cum vedem noi lucrurile: avem nevoie de o pereche de pantofi “de incredere”, super confortabili și ușori, pe care să-i putem purta zi și noapte. Vrem ca ei să arate absolut fabulos în picioare, și să ne facă să simțim că pășim pe norișori pufoși chiar și atunci când e atât de cald afară încât avem impresia că asfaltul se topește sub tălpile noastre, transformându-se într-un soi de nisip mișcător care și-a atins temperatura de fierbere.

 

Cerem Mult de la Perechea Noastră Preferată de Papuci

 

Pe deasupra, avem tentinta de a deveni foarte exigente atunci când vine momentul să ne imaginăm conturul perechii ideale de pantofi care ar putea veni în completarea ținutelor noastre de vacanță în care suntem atât de nerăbdătoare să ne fotografiem. Vrem culori elegante, vibrante, și detalii originale menite să reflecte calitatea superioară a materialului și lucrăturii produsului. În același timp, vrem că aceste elemente să ne reflecte stilul individual și personalitatea într-o manieră cu totul încântătoare.

 

 

Ca și când când n-ar fi ridicat deja suficiente pretenții, mai avem o dorință arzătoare de exprimat: vrem accesorii versatile care pot fi purtate cu mândrie oricând, oricum. Da, ai înțeles bine: căutăm pantofi în care să ne putem relaxă picioarele atunci când facem piața; aceeași pereche trebuie să fie suficient de practică și arătoasă pentru a ne însoți într-o vacanță la Positano, o petrecere la piscină, sau la birou, într-o zi obișnuită. În câteva cuvinte, vrem că pantofii noștri să ne poarte spre destinații de poveste în orice context.

 

 

Dorință Ta e Poruncă Pentru Noi: Cei Mai Frumoși Papuci din Piele Sunt Gata de Livrare

 

Ai impresia că cerem prea mult în acest moment? În cazul acesta, lasă-ne să împărtășim un mic secret cu ține: această pereche de papuci parcă desprinsă dintr-un vis de vară chiar există, și pot deveni o parte din realitatea ta. La IUTTA, am imaginat și materializat o pereche de papuci brodați super stilați și comfortabili.

Recent, am introdus două modele, unul pe gri și unul pe negru, brodate cu un motif folk stilizat inspirat de zborul perpetuu al păsării alegorice regale celebrată că mesageră tuturor zânelor. De asemenea, am creat o pereche de papuci crem înnobilați de broderia Copacul Vieții, care-ți va permite să admiri o ilustrație a conceptelor de imortalitate, fertilitate și înțelepciune. Copacul Vieții este un simbol popular găsit în multe culturi pre-creștine, ce apare interpretat că o legature dintre cer și pământ, și conexiunea noastră că muritori cu divinitatea.

 

Cum Să Porți Papucii Noștri Brodați

 

În ceea ce ne privește, papucii noștri de piele pot fi purtați în nenumărate moduri. Ei pot fi alăturați multor piese de rezistentă din dulapul tău, și au tot ce le trebuie pentru a jucă un rol central în cele mai reușite momente ale tale demne de a fi imortalizate pe Instagram. Credem că acest tip de încălțăminte ar fi un companion ideal pentru o pijama din mătase cu dungi sau motive florale. De asemenea, aproape că nu ne vine să credem cât de drăguț arată acești pantofi în combinație cu o rochie de vară vaporoasă, albă sau extrem de colorată, accesorizata cu câteva brățări din piele sau un colier subțire, feminin, și poate și o pălărie sau o geantă împletită de paie.

 

 

Din punctul nostru de vedere, papucii din piele sunt suficient de eleganți și rafinați pentru a completa în mod fericit ținute de birou, ca de pildă rochia ta neagră tip creion preferată, o bluză și o fustă clasică, sau combinația atemporala și atât de frecvent întâlnită dintre o cămașa imaculată și o pereche de pantaloni conici negri. Toate acestea au nevoie de o doză de veselie, culoare și înțelesuri tainice pe care papucii noștri brodați o asigură fără nici un efort.

Și dacă te întrebi dacă am recomanda papucii din piele IUTTA ca accesorii de bază făcând parte din arsenalul tău de vacanță, ei bine, răspunsul este DA! Împachetează perechea ta favorită, și laș-o să-ți aducă lumea la picioare, pas cu pas. Nu uita să împărtășești cele mai bune momente IUTTA ale tale cu restul lumii, și să-ți exprimi pasiunea pentru papucii pe care i-am creat cu drag, inspirați de nevoia ta de confort, eleganță, și elemente de design tradițional românesc.

Îți dorim călătorie plăcută și șansa de a scrie povestea unei vacanțe de vis!

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi