Casă dulce casă, Fashion Diary, Folclor în jurul lumii

Cum Purtăm Geanta Crem din Piele?

June 28, 2017

Pe timpul verii, oricât de mult ne-ar încânta și ne-ar avantaja ținutele în culori închise, avem tendința de a ne îndreptă spre accesorii și articole vestimentare în nuanțe deschise, văratice. Atât din rațiuni practice, cât și din dorința noastră de a ne asorta cu tonurile calde ale naturii din plin sezon estival, am decis să le acordăm o binemeritată vacanță genților și sandalelor pe care le-am tot purtat în lunile cu temperaturi mai puțin prietenoase.

Am decis să-i înlocuim temporar cu piese vesele, parcă rupte din soare, care să ne îndulcească vestimentația de zi cu zi, și să ne facă să zâmbim mai des. Acum e momentul să revenim la sandalele, pantofii decupați și poșetele albe și crem, care ne permit să ne dăm frâu liber imaginației atunci când trebuie să compunem o ținută pentru orice ocazie. Dacă și tu ești entuziasmată de același gând, probabil că te întrebi: Cum trebuie purtată geanta din piele crem? Cu atâtea reguli de “bună purtare” în modă, fără îndoială că există multe variante de răspuns la o asemenea întrebare.


Reguli de Bună Accesorizare Demne de Luat în Seamă

 

Noi te sfătuim să privești geantă albă ca pe unul dintre cele mai versatile accesorii din garderobă ta. În ceea ce privește combinațiile pe care le porți realiza cu încălțămintea și îmbrăcămintea ta, trebuie să ții cont de faptul că există o singură regulă de aur care sună cam așa: Nu există reguli, atunci când îți urmezi intuiția și elementele definitorii ale propriului stil.

Având atâtea haine și atâtea perechi de pantofi și sandale, ar fi greșit să-ți imaginezi că ar trebui să-ți cumperi câte o geantă pentru fiecare articol în parte-deși să știi că nu descurajăm deloc acest demers! Mai în glumă, mai în serios, revenim la dilema enunțată anterior: e musai să-ți asortezi geanta cu pantofii?

Depinde (doar de tine). Spre exemplu, o geantă și niște sandale crem frumos lucrate din piele naturală se pot asocia pentru a aduce un plus de eleganță și rafinament unei rochii de seară sau unei fuste fluide purtate cu un top lejer, sau cu o ie fantastică care să-ți reflecte dragostea și aprecierea pentru valorile tradiționale românești. Dacă dorești să obții un efect mai spectaculos, poți să pastrezi geanta crem și să renunți oricând la sandalele bej, optând pentru încălțăminte în culori vibrante, pastelate sau metalice. Ca și negrul, albul este o alegere sigură în orice împrejurare. Așadar, nu trebuie să-ți fie frică să experimentezi cu accesoriile, până când vei obține o imagine de ansamblu care te va satisface pe deplin.

Cheia succesului în accesorizare este următoarea: asigură-te că vestimentația ta se potrivește cu pantofii pe care i-ai ales, apoi mizează pe o geantă care să-ți completeze întreagă ținută.

 

Geanta Crem: Un Singur Concept și Nenumărate Variante Atrăgătoare

 

Acum că am ajuns la un numitor comun în ceea ce privește modul de a purta geanta în culori deschise, ne-am oprit la o altă întrebare la care poate aștepți cele mai inspirate răspunsuri. Ce fel de poșeta ar trebui să figureze ca o prioritate de top pe lista ta de mici investiții lunare? Ei bine, tu poți oferi cele mai bune sugestii în această chestiune, în acord atât cu nevoile și gusturile tale, cât și cu stilul tău personal.

Poate simți că ai nevoie de o geantă crem, super încăpătoare, care ți-ar permite să-ți iei dorurile cu tine la mare, la birou sau la o ieșire în oraș cu prietenii; sau poate te tentează o gentuță-bijuterie, micuță și ușor de purtat, care să-ți găzduiască micile mărunțișuri pe care le porți cu ține zi de zi, și să-ți încânte ochiul cu silueta ei feminină, dimensiunile miniaturale, și detaliile ei originale care-i conferă culoare și unicitate. În orice caz, înainte de a luă o decizie, noi te sfătuim să analizezi fiecare opțiune prin prisma utilității și a aspectului său. În acest mod, vei investi într-un accesoriu practic și atrăgător, care te va putea însoți în toate aventurile tale zilnice.

 

Sfidează Convenționalul cu o Geantă Crem Brodată cu Motive Tradiționale Românești

 

Poate consideri că geanta crem este relativ ușor de accesorizat, dar eviți această variantă pentru simplul fapt că ți se pare prea…banală. În acest context, trebuie să ții cont de faptul că există o sumedenie de modele din care te poți inspira și alege pentru a-ți desăvârși orice tip de vestimentație. Nu trebuie să te limitezi la piese decorative fără sare și piper; a adăuga câteva tușe subtile de culoare pentru a oferi un plus de șarm unei ținute de un alb impaculat este o strategie de succes demnă de luat în calcul.

Noi îți recomandăm accesoriile din piele cu broderie inspirată de dragostea pe care o purtăm moștenirii culturale naționale. Fiecare piesă cu motive folk restilizate într-o manieră unică spune o poveste aparte, reflectând și celebrând sursele noastre de inspirație adânc conectate la emoțiile care ne hrănesc sufletele. Gențile din colecția Dor de Românesc sunt alegerea perfectă pentru oricine își dorește un accesoriu încăpător, practic, versatil și impozant.

În același timp, dorurile din linia Nu-Mă-Uita brodate cu motive florale pastelate constituie o opțiune ideală pentru doamnele și domnișoarele care visează la delicatețea unei poșete crem ce le facilitateaza conexiunea cu natura, amplificându-le energia pozitivă și invitând la relaxare, deconectare și voie bună. Poți găsi genți din piele în nuanțe deschise, cu simboluri purtătoare de înțelesuri sacre și magie în toate colecțiile semnate IUTTA, așa că pornește în căutarea modelului favorit, și poartă-l zilnic cu drag oriunde te poartă viața.

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi