Casă dulce casă, Fashion Diary

Tendințe în Moda Verii: Îți Propunem o Incursiune într-o Grădină Botanică de Poveste

July 3, 2017

Primăvara este sezonul unui nou început. Încă din luna Martie, ne îngăduim să visăm cu ochii deschiși la primele flori care răsar cu gingășie de sub stratul de zăpada, la primele mângâieri ale razelor de soare, și la noi planuri de concediu.

În luna lui Cuptor, visarea este înlocuită de certitudini și concretizări. Ne pregătim să ne punem în practică ideile de vacanță, simțindu-ne mai aproape ca niciodată de răcoarea munților, sau dimpotrivă, de îmbrățișarea fierbinte a nisipului și de senzațiile inconfundabile pe care ni le oferă prima baie în mare.

 

 

 

 

Descoperă-ți Piesele Preferate cu Detalii Florale

 

 

În plină febră a pregătirilor de sezon estival, în timp ce ne facem bagajele pentru destinații atât de dragi sufletului nostru, nu putem să nu remarcăm o invazie a imprimeurilor florale, promovate mai întâi pe podium, iar mai apoi preluate și reinterpretate de moda străzii. Acestea constituie plusul de stil și culoare care individualizează o ținută romantică de poveste.

 

(Photo: Inside Out Style)

 

De la rochii diafane de muselină cu flori aplicate la caftane vaporoase ce creaza un joc seducător al transparențelor deasupra unui costum de baie întreg purtat la plajă sau la o petrecere la piscină, până la salopete înflorate din mătase sau bumbac organic și fustițe vaporoase purtate cu ii sau topuri cu umeri căzuți și mâneci lărgi, toate aceste obiecte ale dorinței s-au transformat în piese cheie pentru sezonul cald.

 

 

 

 

Așadar, înainte de mica ta escapadă de vara aceasta, noi îți recomandăm să faci o incursiune într-o grădină botanică imaginară, care-ți va permite să-ți imaginezi culorile și motivele preferate, și să-ți faci temele din timp pentru o sesiune de cumpărături cu adevărat satisfăcătoare.

Completează-ți Ținutele de Zi cu Zi cu Accesorii din Piele Brodată cu Motive Florale 

 

Poate că o rochie racoroasă din bumbac sau mătase este uniforma zilelor tale de vacanță; îmbrăcată cu un articol atât de versatil, te simți pregătită să cucerești lumea întreagă; fie că iei orașe noi la pas în căutare de cafenele, terase și restaurante încântătoare, sau îți propui să-ți reîncarci bateriile la malul mării, cu degetele de la picioare cufundate în nisip și cu gleznele scăldate de valuri, o ținută lejeră, fără imprimeuri elaborate, te va ajuta să redescoperi eleganța stilului minimalist care nu necesită nici un fel de artificii pentru a străluci.

 

Dacă preferi vestimentația monocromă, și totuși visezi la accente colorate florale care te transpun în decorul feeric al unei grădini botanice rupte din Răi, îți sugerăm să-ți înnobilezi articolele de îmbrăcăminte preferate cu accesorii create din dragoste pentru natură.

 

 

 

 

Florile sunt poeziile pământului. Din dorință de a celebra și recrea frumusețea inegalabilă ale bijuteriilor Mamei Natură, am lucrat la o colecție de doruri purtabile brodate cu motive florale stilizate și reinterpretate în manieră proprie. Fiecare accesoriu spune o poveste cu tâlc despre dorurile care ne mistuie și ne transformă zi de zi.

 Rucsacul Dor de Ducă reprezintă materializarea dorului nostru de călătorii și de noi începuturi. Geantă Orizont ne amintește cât de mult iubim primele zile călduroase care ne anunță că am reușit să trecem peste ultimele zvâcniri ale iernii, sărbătorind renașterea naturii și imperturbabila ei cicliciate. Amor Nemuritor și Zâna Florilor ne încânta privirea cu minunantele lor cascade de nuanțe pastelate, și ne oferă șansa de a ne rafina ținutele de festival cu piese dezirabile, frumos înflorate și atât de ușor de purtat.

 

 

 

Pentru momentele în care ne întoarcem din vacanță și ne lăsăm cuprinși de nostalgie atunci când trecem în revistă cele mai frumoase clipe de răsfăț pe care tocmai le-am lăsat în urmă, Primăvara Eternă devine companionul potrivit pentru timpul petrecut la birou, sau la o ieșire cu prietenii. Versatilă, spațioasă și frumos colorată în nuanța vesele, această piesă de colecție este o alegere minunată pentru cele îndrăgostite de accesorii cu motive florale, gândite pentru a veni în completarea unei ținute minimaliste.

Fie că iubești hainele albe, imaculate, care-ți scot atât de bine bronzul în evidența și-ți păstrează vie amintirea vacanței pe piele până spre finele sezonului, sau preferi ținutele în tonuri vibrante cu printuri îndrăznețe, îți recomandăm să descoperi rafinamentul colecției Nu-Mă-Uită, disponibilă în magazinul nostru online, și să-ți alegi dorurile preferate pentru zile colorate de vară.

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi