Fashion Diary

Accesorizează-ți Ținutele de Vacanță cu Încălțăminte Elegantă cu Talpă Joasă

July 6, 2017

La începutul lui Cuptor, când temperaturile în creștere grăbesc coacerea holdelor și ne fac să visăm cu ochii deschiși la destinații exotice, ce-ai zice să le oferi o binemeritată vacanță sandalelor cu tocuri amețitoare, și să te reorientezi către încălțări comode, versatile și extrem de rafinate  totodată?

 

Noi știm că de fiecare dată când trebuie să concepi o ținută pentru orice ocazie, îți evaluezi rapid opțiunile în funcție de forma, materialul, culoarea, și în special de tocul încălțămintei preferate. Toate aceste elemente cheie dezvăluie frânturi din personalitatea ta și-ți desăvârșesc vestimentația, oferindu-i o alură casual sau dimpotrivă,  ultra-elegantă.

 

 Încălțămintea cu Talpă Joasă Este Alegerea Ideală pentru Sezonul Estival 

 

De aceea, îți recomandăm să alegi și să porți cu încredere o pereche de pantofi sau sandale fără toc, simple și atât de sofisticate în același timp, care pot completa o gamă largă de articole vestimentare. Aceste accesorii versatile pot și etalate cu încredere în orice împrejurare, oferindu-ți confortul, accentele de culoare și plusul de stil și eleganță de care ai nevoie pentru a simți că ai toate lumea la picioare.

 

 

 O Mie de Pantofi, Spațiu Limitat în Bagaj: Cum Rezolvi Această Ecuație?

 

 

Îți propunem următorul exercițiu de imaginație: ai foarte multe perechi de pantofi în colecția personală, și extrem de puțin spațiu în bagajul de vacanță. Cum alegi perechea potrivită, care-ți poate purta pașii către plajă cu nisip fîn pe care ți-o imaginezi de luni de zile, către potecile de munte care se cer explorate pe răcoare, la primele ore ale dimineții, sau către mici străduțe întortocheată care-ți promit o minunată incursiune în istoria orașelor de care milioane de turiști din întreagă lume se îndrăgostesc la o prima vedere?

 

 

Noi suntem de părere că ar trebui să-ți îndrepți atenția către o pereche de papuci din piele naturală, creați cu nevoia ta de confort și aspect deosebit în minte.

 

 

 Bucură-te de Libertate de Mișcare Deplină cu Balerinii și Papucii din Piele Brodată IUTTA  

 

 

Inspirați de dorința ta de a purta încălțăminte care-ți oferă cât mai multă libertate de mișcare în orice împrejurare, am creat papucii din piele brodata Iutta, disponibili în magazinul nostru online pe crem, negru și gri. Modelele gri și negre îți vor încânta privirea cu broderia lor fină, având la bază un motiv folk stilizat inspirat de atributele magice ale unei creaturi celeste înaripate, cunoscută ca mesageră a Zânelor și stăpână a tuturor entităților văzduhului. Comozi și înnobilați de simboluri ale zborului eliberator, ei îți vor purta pașii către cele mai înalte culmi, permițându-ți să pătrunzi toate tainele destinațiilor tale preferate de vacanță.

 

papuci piele

 

Pentru momentele în care răcoarea serii te îmbie să-ți acoperi umerii goi cu o eșarfă sau un sal de cașmir am creat balerinii crem din piele brodată, un companion elegant și compatibil cu orice articol vestimentar ai avea în minte în acest moment. Imaginează-ți-i alături de o rochie diafană din mătase, pe care ai putea-o purta la o nuntă de vis în aer liber, sau închipuie-ți cât de bine te-ai simți în aceste încălțări cu talpă joasă, asociate cu o pălărie canotier din paie și o salopetă de bumbac în dungi într-o mini excursie la munte.

 

 

 

 

Lasă-ți Noile Incălțări Să Te Poarte într-un Spațiu de Poveste

 

Știm că pentru zilele toride de vară ai compus în minte nenumărate ținute colorate în jurul rochiilor înflorate de inspirație romantică, parcă desprinse din inima unei grădini botanice luxuriante, acompaniate de pălăriilor de pai cu farmec boem și tineresc și de încălțăminte cu talpă joasă, cu adevărat originală, care are puterea de a scoate orice articol vestimentar din anonimat fără efort.

 

 

 

La Iutta, venim în întâmpinarea dorințelor tale de ordin practic și estetic cu cele mai frumoase doruri purtabile. Te invitam sa te convingi singura de acest lucru, aruncând o privire la papucii și balerinii noștri din piele naturală. Atent brodați cu motive reinterpretate datând din timpuri imemoriable, aceste încălțări deosebite materializate la graniță dintre vechi și nou sunt accesoriile de care ai nevoie pentru a adăuga un strop de culoare și magie ținutelor tale estivale.

 

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi