Fashion Diary

Eleganță Atemporală: Investește în Accesorii Care Nu Se Vor Demoda Niciodată

July 7, 2017

Fără doar și poate, ne place să fim în pas cu moda. Devorăm cu privirea pagini întregi din revistele preferate, și ne îndrăgostim la prima vedere de o sumă de piese cheie despre care ni se spune că nu ar trebui să ne lipsească din garderobă în acest sezon. În același timp, încercăm să rezistăm tentației de a achiziona produse inspirate de trenduri efemere, care rareori reușesc să ne încânte privirea mai mult de câteva săptămâni sau luni.

 

Vivienne Westwood : “Cumpără mai puțin, alege bine, fă produsul să dureze.”

 

Așadar, rămânem axate pe calitate și pe conceptul de eleganță atemporală. Ne lăsăm cucerite de simplitatea luxului, și ne aducem aminte de sfatul oferit de celebra Vivienne Westwood tuturor consumatorilor de frumos: “Cumpăra mai puțin, alege bine, fă produsul să dureze.” Mesajul transmis de excentrica creatoare de modă nu lasă loc de interpretări, și încurajează publicul larg să cumpere produse lăsându-se influențat mai puțin de prețul lor, și mai mult de adevărată lor valoare practică și estetică.

 

 

Cu alte cuvinte, Vivienne Westwood ne sugerează să facem alegeri înțelepte chiar și în perioada reducerilor, când de cele mai multe ori suntem tentate să ne schimbăm întreagă garderobă în doar câteva minute, umplându-ne șifonierul cu articole vestimentare pe care cu siguranță nu le vom purta mai mult de un sezon.
Pentru a nu cădea în această capcană, îți recomandăm să fii foarte atentă la următoarele aspecte înainte de următoarea ta sesiune de cumpărături.

 

 

 

Croielile clasice sunt o alegere sigură și de efect. Cele mai multe articole lansate în momentul de glorie al trendurilor care ne-au părăsit poate mai curând decât te-ai fi așteptat aveau o croială care ieșea din tipare, și creau un contrast flagrant cu nevoile și cerințele noastre practice, de zi cu zi. Aici putem vorbi de articole vestimentare cu un design atât de încărcat și complicat încât aproape că avem nevoie de un set de instrucțiuni când vine timpul să le probăm. Dacă dorești să investești în piese de calitate menite să fie purtate ani la rând, alege să porți accesorii cu linii clasice, care sunt suficient de versatile pentru a fi etalate în orice moment al zilei și în orice împrejurare.

 

 

Calitatea primează, întotdeauna. Atunci când ești în căutarea unor produse care să te însoțească pretutindeni pentru cea mai îndelungată perioadă de timp, ideal ar fi să te orientezi către materiale care să facă față cu brio trecerii timpului. Pielea naturală este o alegere minunată în acest caz, având în vedere rezistanța, durabilitatea, și farmecul ei incontestabil.

 

De regulă, gențile premium din piele naturală sunt extrem de elegante și reușesc să-și păstreze frumusețea an după an atât timp cât sunt întreținute corespunzător. Pentru a preveni formarea micilor riduri și a-i permite materialului să-și păstreze elasticitatea, este indicat să aplici ulei special pentru piele în zonele predispuse la cute. În cazul contactului cu apa, produsele din piele se vor lasă se usuce la temperatura camerei. De asemenea, este indicat ca gențile din piele să fie păstrate în dulap, într-un spațiu separat de alte articole, preferabil în cutia în care au fost primite.

 

Mizează pe culori neutre. Dacă-ți dorești un produs care va putea fi purtat în diverse combinații pe termen lung, încearcă să eviți articolele în culorile neon care sunt destul de dificil de asortat. Optează pentru nuanțe care se completează reciproc și integrează-le în ținute clasice, rafinate. Albul, negrul, griul, bejul și maroul sunt opțiuni excelente care-ți oferă nenumerate posibilități de accesorizare. În sezonul cald, nu ezită să-ți înveselești ținutele cu tușe vesele de culoare, redescoperind bucuria de a purta nuanțe solare, menite să-ți amplifice energia pozitivă molipsitoare și starea de bine.

 

Adaugă o tușă de culoare prin intermediul unor imprimeuri deosebite. Ești de părere că ținutele monocrome au nevoie de puțină sare și piper pentru a ieși din anonimat? În acest caz, te sfătuim să iei în calcul piesele vestimentare și accesoriile cu imprimeuri deosebită, care spun o poveste unică și te transpun într-un univers magic.

 

Descoperă Farmecul Atemporal al Dorurilor Noastre

 

 

La Iutta, înțelegem și împărtășim fascinația ta pentru imprimeuri originale, care au puterea de a adaugă un strop de culoare și o sumă de înțelesuri tainice articolelor tale preferate. Permanent îndrăgostite de tot ce-i românesc, am lansat câteva colecții de genți brodate cu simboluri străvechi, restilizate într-o manieră creativă. Colecția NEO te va încânta cu simbolurile ei misterioase aflate la hotarul dintre matematică și magie pură.

 

 

 

 

Colecția Dor de Românesc ne reflectă dorul de casă, de rădăcini, și de moștenirea culturală românească, un element care ne servește ca sursă de inspirație permanentă.

 

 

Gențile din colecția Nu-Mă-Uită, dezvoltată în jurul unui celebru motiv eminescian vegetal, ne dezvăluie dragostea pentru natură, și cuceresc ochiul la o prima privire cu motivele lor florale atent brodate în piele.

 

La Iutta, fiecare colecție spune o poveste aparte, și-ți oferă șansa de a te îndrăgosti de un accesoriu de lux, atemporal, menit să fie purtat, iubit și redescoperit an după an, pe parcusul întregii tale vieți. Alege-ți preferatul în magazinul nostru online, și lasă-l să te însoțească în toate aventurile tale, pentru a oferi accente folk deosebite ținutelor tale de zi cu zi.

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi