Noutati

Profită de reduceri de până la 40% la produsele preferate IUTTA înainte de vacanță

July 13, 2017

La mijlocul lunii lui Cuptor, gândul ne zboară invariabil la vacanță. Temperaturile în continuă creștere ne îmbie să visăm la destinații de poveste și să ne facem planuri pentru zilele de concediu pe care le așteptăm cu nerăbdare.

Temă de vacanță: redescoperirea frumuseții plaiurilor românești

Muntele ne invită să ne bucurăm de aer curat, de susurul relaxant al izvoarelor și de răcoarea pădurilor în care reușim să ne reconectăm la natură, redescoperindu-ne pe noi înșine în mijlocul lor. Peisajele rurale de poveste promit să bucure ochiul călătorului care alege să le pătrundă tainele, gustând din micile plăceri ale vieții tihnite de la sat.

În localitătile asezate chiar la poalele munților, drumeții sunt invitați să calce pragul numeroaselor pensiuni decorate în dulcele stil tradițional românesc, în care sunt așteptați cu bulzul pe foc de gazde primitoare și dornice să facă parte din incursiunea oaspeților săi într-o lume de basm, guvernată de reguli simple si tradiții și obiceiuri păstrate cu sfințenie din generație în generație.

Marea nu se lasă mai prejos și ne cucerește ca-n fiecare an cu plajele cu nisip fin pe care vrem să-l simțim fierbinte sub tălpi și să-l modelăm în castelele copilăriei, cu susurul deconectant al valurilor, îmbrățișarea răcoroasă a apei și puzderia de scoici din care alegem amintiri care să ne ostoiască dorul de plajă până vara viitoare.

Ce luăm în bagaj?

Dacă gândul de a-ți petrece câteva zile pe meleagurile natale te umple de un entuziasm contagios, nu-ți rămâne decât să-ți pregătești bagajul. Ce iei cu tine? Noi îți recomandăm să nu-ți lipseasca încălțămintea comodă, din piele naturală. Alege modele elegante prin simplitate și calitate și versatile, care se pretează pentru absolut orice ocazie. Cu balerinii Iutta vei simți ca plutești pe orice drum de vacanță, iar libertatea de miscare va fi însoțită de mândria și satisfacția de a purta o pereche de pantofi cu talpă joasă cu un design autentic românesc, inspirat de elemente culturale arhaice ce cuceresc la o primă privire prin culorile și semnificațiile lor alese.

De asemenea, ia cu tine o geantă încăpătoare, cu o siluetă clasică si o sumă de detalii care-i confera o doză de mister si atractivitate. Gențile Iutta, brodate cu motive folk restilizate în maniera proprie te vor încânta cu nuanțele calde și înțelesurile lor ascunse, ce conduc spre energie pozitivă si o stare de bine care rezonează întru totul cu dorul tău de vacanță.


Fie că alegi o geantă de vară din colecția Măiastra sau una individualizată de motive tradiționale brodate care dau noi profunzimi colecției Dor de Românesc, fii sigură ca vei investi într-un accesoriu plin de farmec, care-ți va încânta privirea ani la rând.

 

Nu în ultimul rând, nu uita de accesorii. Ține cont de faptul ca detaliile fac diferența, și opteaza pentru o serie de mici bijuterii din piele brodată, care vor atrage complimente la fiecare pas și-ți vor permite să-ți completezi ținutele cu o serie de accente folk bine alese.

 

Portcardurile, portfardurile, portmoneele și portofelele Iutta sunt mult mai mult decât simple accesorii menite să asigure o mai bună organizare a lucrurilor tale esențiale. Ele spun povestea unor colecții inspirate de ființe celeste de pe alt tărâm, atât de bine reprezentate în cultura populară.

Amintind de puterea și frumusețea nemăsurată a deităților venerate de strămoșii noștri în vremuri de demult, aceste mici piese de colecție constituie idei inspirate de cadouri pentru prieteni si membri ai familiei pe care plănuim să-i revedem în vacanță.

Bucură-te de reduceri de până la 40% la produsele tale preferate IUTTA

Indiferent de destinația pe care o alegi sau de ținutele pe care ți le-ai imaginat deja pentru sejurul tău, noi vrem să-ți dăm o veste minunată: la Iutta a început perioada reducerilor de vară. Acum te poti bucura de prețuri mai mici cu până la -40% la produsele tale preferate, disponibile în magazinul nostru online.

 

Așadar, acum e momentul să-ți îngădui un moment de răsfăț binemeritat înainte de concediu, dăruindu-ți o geanta sau o pereche de pantofi din piele brodată cu simboluri tradiționale, sau surprinzănd pe cineva drag cu un cadou de suflet. Atentie: stocul este limitat, așa că nu lăsa pe mâine ce poți face azi. Ne găsești pe www.iutta.ro, destinația ta online preferată pentru cumpărături cu dichis, unde-ți poți găsi dorurile purtabile favorite la prețuri speciale.

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi