Uncategorized

CALL FOR INTERNS @ IUTTA!

July 2, 2017
read time: 2 min

Alătură-te familiei noastre! Dacă ai studii de comunicare, marketing sau chiar design și îți dorești să câștigi experiență într-un brand în plină ascensiune, hai la un interviu! La IUTTA, internshipurile sunt deschise mereu.

Ce fel de persoane căutăm?

PR & Marketing Assistants
Comunicarea este esențială pentru Iutta deoarece în acest fel reușim să aducem designul românesc și valorile lui cât mai aproape de oameni. Vei putea învăța cum se țese o poveste și care sunt pașii care o transforma într-una de succes, precum și ce înseamnă lucrul în echipă sau chiar organizarea unui eveniment.

 

Content & Social Media Editors
Blogul nostru este locul în care Iutta își împărtășește experiențele, iar tu poți fi unul dintre cei care contribuie la scrierea lor. În plus, toate proiectele Iutta trebuie să fie bine integrate pe canelele de social media (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat etc.) așa că e loc pentru oameni pricepuți care să ne ajute la crearea poveștilor și scrierea lor în timp real.

 

Designers
Cei pasionați de Adobe Illustrator sau alte programe similare, creativi și cu simț estetic sunt bineveniți să intre în familia Iutta ca designeri colaboratori. Iutta este inspirată de tradiție, însa are o viziune contemporană așa că vei avea multe de învățat.

 

Trimite-ne un CV însoțit de o scurtă scrisoare de motivație care să ne ajute să înțelegem de ce ești cel/cea mai potrivit/ă pentru internship pe adresa team@iutta.ro. Când aplici, te rugăm să ai în vedere că internshipul se desfășoară pe o perioada de 3 luni daca alegi sa vii full-time sau 6 luni part-time.

13419278_10154392168652384_5015533253956827518_n

Chiar dacă zmeură nu mai avem, grădina Iutta te așteaptă să-i descoperi secretele!

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi