Noutati

Ne vedem la Summer Well cu doruri noi și chef de distracție

August 9, 2017

 

Iutta numără zilele care au mai rămas până la Summer Well și asta urmează să faci și tu. De ce? Suntem dornici să ne vedem artiștii preferați pe scenă, să dansăm pe piesele noastre favorite și să ne etalăm ținutele pe care le-am compus și recompus mental de multe ori, dar asta nu e tot! Vrem ca experiența ta să fie completă și inedită, așa că… ți-am pregătit o surpriză!

 

 

Noua colecție capsulă Iutta te așteaptă la Summer Well

 

Vrem să ne fii alături la lansarea colecției Summer Well și să dai tonul distracției, purtând borsetele si gențile plic semnate Iutta. Am realizat produse cu un design nou, în nuanțe care te trimit cu gândul direct la zilele lunii August și la valurile înspumate ale mării. Accesoriile din noua colecție reprezintă alegerea ideală pentru cel mai așteptat festival de muzică din România.

 

 

 

Confecționate din material textil viu colorat, borsetele au curea din piele, adăugată pentru un plus de stil și confort. Influențele folk își fac simțită prezența și oferă dinamism accesoriilor noastre. Create pentru a veni în completarea unei ținute boho-chic vibrante și cu adevărat originale, borsetele Summer Well reprezintă esența spiritului liber, a feminității.

 

 

IUTTA te trimite la Summer Well! 

 

Punem la bătaie o invitație dublă la cel mai așteptat festival de muzică din România. Lasă un comentariu în care să ne spui ce accesoriu IUTTA ai alege să porți la festival, cu link-ul produsului de pe www.iutta.ro.

Pentru că ne dorim ca experiența ta să fie cât mai plăcută, îți vom oferi și două accesorii din noua noastră colecție Summer Well. Câștigătorul va fi ales prin random.org, vineri, ora 12 PM.

 

 Urmărește postările noastre, pentru a afla dacă tu ești unul dintre câștigători.  Ne vedem la Summer Well!

 

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi