Cufărul Iutta, Fashion Diary

Cum Purtăm Cele Mai Frumoase Rucsacuri din Piele Brodată?

August 24, 2017

Gențile pe care le purtăm zi de zi sunt mult mai mult decât accesorii create pentru a ne găzdui micile mărunțișuri. Dicolo de valoarea lor practică incontestabilă, ele ne reflectă gusturile, personalitatea și uneori aspecte ale stilului de viață.

Rucsacul este o alegere utilă prin excelență. Cand vizualizăm contururile sale, ne imaginăm un accesoriu materializat pentru a proteja și susține toate lucrurile pe care vrem să le avem aproape la birou, in vacanțe sau în escapadele de sfârșit de săptămână. Folositor și extrem de atrăgător datorită formelor și detaliilor sale reinterpretate an de an de către marile case de modă, rucsacul a devenit o piesă de rezistență în garderoba iubitoarelor de genți.

Foto Larsa Costea

 

Ce mesaj transmite rucsacul tău și încontro te poartă?

 

Fiecare rucsac spune o poveste și invită privitorul să privească dincolo de ținuta purtătoarei, descoperindu-i laturi nebănuite ale stilului personal și felului de-a fi.

 

 

Foto Delia Tudose

Așadar, ce-ar spune un rucsac despre tine? Totul depinde de particularitățile sale în materie de design. În linii mari, la o primă vedere, faptul că porți un rucsac cu nonșalanță, pe umăr, în drum spre birou sau în timpul tău liber, ne poate trimite cu gândul la faptul că te definești ca un spirit liber – un călător etern, ghidat de dorul nestins de vacanță, de teritorii necucerite încă și de destinații nefamiliare, cărora abia aștepți să le desciferzi tainele.

 

Foto Ioana Chisiu

Povestea rucsacurilor inspirate de dorul magiei eliberatoare

O privire mai atentă îți va permite să faci o scurtă incursiune în lumea de poveste descrisă de fiecare rucsac în parte. Astfel, Hawk și Puffin te invită să explorezi magia universului stăpânit de o pasăre alegorică de o frumusețe nebănuită, stăpâna tututor înaripatelor și mesagera zânelor. Înnobilate de o broderie inspirată de zborul nefrânt al acestei creaturi celeste, rucsacurile din colecția Măiastra spun povestea dorului de libertate deplină, de relaxare și de destindere și reprezintă un companion perfect pentru vacanțe de neuitat în orice anotimp.

 

 

Grație versatilității lor, a designului minimalist și a broderiei delicate cu influențe folk românești autentice, Puffin și Hawk se potrivesc cu absolut orice articol vestimentar. Fie că vrei să-ți asociezi favoritul cu o rochie vaporoasă, o canotieră șic și o pereche de sandale, o salopetă din mătase cu platforme amețitoare sau o pereche de blugi, un tricou alb simplu și tenișii tăi preferați, poți să fii sigură de faptul ca ambele rucsacuri vor amplifica farmecul fiecarei piese în parte, atrăgând complimente oriunde te-ar purta pașii.

 

Sabasioz, rucsacul inspirat de zeul tracilor

 

Sabasioz, o altă alegere inspirată pentru orice anotimp, spune povestea legăturii noastre cu lumea nevăzută, făcând parte dintr-o colecție menită să aducă un omagiu zeilor celebrați de geto-daci. Dincolo de încântătoarele valențe mistice conectate la universul zeităților venerate de strămoșii noștri, Sabasioz este un accesoriu cu un design contemporan personalizat printr-o broderie ce urmează contuturile unei inimi stilizate, simbol al emoțiilor și sentimentelor care ne ridică spiritul pe cele mai înalte culmi. Sabasioz aduce un plus de farmec și culoare tuturor ținutelor de festival și de vacanță.

 

Foto: Madalina Merca

 

Merge de minune cu rochii diafane albe, clasicele „uniforme” din denim de care nu te poți despărți nicicum sau de combinatiile de fuste și topuri colorate, aducătoare de bună dispoziție pe parcursul întregii zile. Pielea crem pune în valoare broderia în nuanțe vibrante, conferind accente folk vesele întregii ținute.

NEO, deschizătorul porții spre tine

Atunci când tânjești după o schimbare de orice natură, pornești de la lucrurile care-ți sunt familiare, pentru a-ți întelege nevoile și așteptările. Plecând de la aspectele pe care le cunoști atât de bine, reusești să te descoperi și să te reinventezi cu mai multă ușurință. Plecând de la această idee, am trasat liniile rucsacului NEO, parte din colecția cu același nume, al carei scop este să te încurajeze să deschizi poarta spre tine, spre autocunoaștere și satisfacție deplină pe toate planurile.

 

 

 

Inspirat din motivele enigmaticei culturi Cucuteni, rucsacul NEO a fost elaborat la granița dintre vechi și nou. Motivele sale străvechi reinterpretate trimit către ideea de echilibru, magie și ordine matematică.

 

 

Designul său minimalist este bine completat de o broderie cu valențe mistice și matematice, menite să adauge un plus de mister și șarm ținutelor tale de zi cu zi. Culorile vibrante sunt potrivite pentru orice ținută pe care ai putea-o concepe pentru o incursiune în jungla urbană sau pentru momentele pe care ți le dedici în exclusivitate într-un colț paradisiac în concediu. Rucsacul NEO este o alegere optimă pentru orice stil vestimentar și poate fi asociat cu o pereche de blugi și tricoul sau camașa preferată. Conceput pentru a-ți fi alături în orice anotimp, NEO este accesoriul care adaugă un strop de originalitate și culoare unei rochii lejere din in sau unui trenci, în sezonul rece.

 

Dor de Ducă, rucsacul de care nu te desparți în sezonul estival

 

Pentru că sezonul cald te duce cu gândul la câmpuri inflorite, plimbări lungi la ceas de seară, vacanțe exotice și ținute colorate numai bune de pozat și de etalat la festivalurile verii, am conceput în atelier rucsacul NEO. Designul său are la bază motive florale stilizate inspirate de cele pe care le putem găsi brodate pe iile românești.

 

Infrumusețat de o cascadă de flori în nuanțe dulci, tinerești, Dor de Ducă vine în completarea tuturor ținutelor tale de primăvară-vară. Fie că alegi să-l porți cu articole din denim, cu rochițe feminine, cu fuste sau pantaloni scurți și ii atent lucrate de meșteșugari, care ne împărtășesc pasiunea pentru frumos în stilul românesc, autentic, rucsacul cu motive florale pe care l-am lansat în cadrul colecției Nu-Mă-Uita este exact ce ai nevoie pentru a-ți înveseli ținuta.

 

Gândite pentru a-ți fi aproape in orice anotimp și orice împrejurare, rucsacurile Iutta sunt accesorii fără vârstă, de care te poți reîndrăgosti an dupa an. Descoperă-le unicitatea și accentele folk originale în magazinul nostru online, pe www.iutta.ro.

Nu uita că am dat startul reducerilor de sfârșit de sezon. Până pe 31 august ai șansa de a-ți achiziționa rucsacul preferat din secțiunea SALE la un preț special. Alege-ți favoritul și bucură-te de un produs care îmbină dragostea pentru tradiții vechi, dar de neuitat, cu înclinație spre design contemporan și meșteșugărit din pasiune, ca odinioară.

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi