Cufărul Iutta, Uncategorized

Ești gata pentru reducerile finale de vară de la Iutta?

August 24, 2017

Suntem siguri că vara asta a fost una de neuitat. Suntem siguri că ai colecționat momente frumoase, că ai  zâmbit și te-ai bucurat de  fiecare clipă. A fost o vară cu zile însorite, cu apusuri la malul mării și răsărituri la poale de munte, cu muzică și dans, cu festivaluri. A fost o vară scurtă, așa cum sunt toate verile. Septembrie vine și e hotărât să întoarcă pagina calendarului, dar noi ne-am gândit deja la asta și venim cu o soluție.

 

Vară, vară, mai vrem zile cu soare!

 

Ce ar fi dacă am convinge vara să mai rămână puțin? Ce ar fi dacă am convinge toamna să-i mai dea verii un răgaz? Oricât de mult ne dorim să ne bucurăm de răcoarea toamnei și de culorile ei spectaculoase, privim în urmă cu nostalgie și ținem aproape de suflet amintirile proaspete din concediu, petrecerile în aer liber și nopțile prefăcute-n zi în compania celor dragi nouă.

 

 

 

Vrem ca ultima ta săptămână de vară să dureze cât petrecerile din basmele cu Făt-Frumos și Cosânzeana lui. Vrem să fie un sfârșit de vară memorabil, cu nopți lungi, cu voie bună, presărat cu bucuria de a zâmbi și, mai ales, cu bucuria de a-i face pe alții să zâmbească, pentru că vara asta a fost emoție greu de redat în cuvinte.

 

 

De ce? Pentru că vrem să împărțim fericire, vrem să fim mesagerii ei. Pentru că Iutta e despre bucuria de a trăi, despre grija pentru detalii, despre momente și fericirea în stare pură. Pentru că vrem să fie despre tine. Pentru că meriți. Fiindcă suntem sigure că dorești să întâmpini noul sezon cu bună dispoziție, forțe proaspete și o garderobă bine pusă la punct, noi ți-am pregătit o săptămână de reduceri speciale, de până la 40%.

 

La Iutta, toamna se numără reducerile

 

Acum ai șansa de a-ți achiziționa produsele preferate la prețuri atractive. Am pus deoparte pentru tine rucsacuri colorate cu povești de suflet, gata să te insoțească pretutindeni și să adauge accente folk delicate puloverelor pufoase și jachetelor elegante pe care te simți aproape pregătită să le scoți la înaintare. Am pregătit doruri purtabile care reflectă dragostea noastră, a tuturor, pentru cele mai frumoase regiuni ale țării noastre, retrezind și amplificând sentimentul de mândrie națională.

 

 

Nu în ultimul rând, ne-am gândit că la început de Septembrie îți dorești să-ți completezi colecția de piese decorative din piele cu o sumă de accesorii practice, originale și rafinate, concepute pentru o organizare mai eficientă a micilor mărunțișuri pe care le iei cu tine peste tot.

 

În ultima săptămână de August, te invităm să-ți alegi portcardurile, portofelele și portmoneele preferate și să beneficiezi de reduceri substanțiale la produsele alese.A venit momentul să-i spui La Revedere verii fără regrete și să-ți faci loc în garderobă și în suflet pentru noi emoții de toamnă. Nu rata o sesiune de cumpărături istețe menită să-ți readucă zâmbetul pe buze și să te pregătească pentru provocările noului sezon.

Te așteptăm în perioada 23 – 31 august la o săptămână plină de reduceri surpriză pe www.iutta.ro, pentru că vrem să ținem vara în loc pentru tine.

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi