Fashion Diary

3 Motive Să Porți cu Mândrie Accesorii din Piele Brodată cu Motive Traditionale Stilizate

August 29, 2017

Din când în când, cochetezi cu ideea de a-ți ajusta garderoba în acord cu tendințele fiecărui sezon în parte. În același timp, privești cu neîncredere creațiile cărora nu le acorzi prea multe șanse de supraviețuire afara podiumurilor mai mult de câteva săptămâni. Vrei culoare, contururi ingenioase și mereu de actualitate și mai mult decât orice, își dorești haine și accesorii cu o poveste în spate, ce transmit și amplifică emoții trăite și retrăite cu pasiune, pe care le poți asocia cu oameni și locuri dragi ție.

 

Accesorii folk inspirate de tradiții vechi de secole, reintegrate in moda străzii sezon dupa sezon

 

 

 

În cazul acesta, avem o veste minunată pentru tine: accesoriile din piele brodată sunt la mare căutare și în acest an. Lucrate migălos din piele naturală brodată cu motive folk inspirate de motivele celebrului port românesc care a intrat în atenția marilor case de moda de pe întreg mapamondul, acestea constituie o alegere inspirată pentru orice ținută, orice moment al zilei și orice mesaj ai alege să transmiți prin intermediul vestimentației tale.

 

Dacă ai nevoie de un motiv cu adevarat convingător pentru a-ți completa colecția de accesorii cu o piesă de rezistență realizată din dragoste pentru tradiții și valori românești reintegrate în cotidian și celebrate de creatorii de frumos de la Iutta zi de zi, noi îți prezentăm trei argumente care ar justifica achiziționarea unor astfel de obiecte decorative.

 

 

Accesoriile care-ți retrezesc și amplifică mândria națională sunt în tendințe

 

Ce anume îți vine prima dată în minte când te gândești la elementele care-ți hrănesc mândria națională? Au legătură cumva cu faptul că faimosul conte Dracula, personajul conturat cu măiestrie de Bram Stoker, a fost inspirat de domnitorul Vlad Țepeș? Sau poate mintea-ți zburdă spre Delta Dunării, clasată pe primul loc biodiversitate și prezervare și pe locul al doilea doua ca mărime în toată Europa, la mânăstirile de poveste din nordul Moldovei, la litoralul Mării Negre care atrage milioane de turiști din toate colțurile lumii, sau la faimosul Transfăgărășan, care a pus România pe hartă grație traseului său spectaculos, presărat cu o puzderie de obiective turistice de neratat.

 

 

 

Oricare ar fi motivele care-ți retrezesc și amplifică mândria națională, poți reda bucuria de a fi român purtând accesorii care-ți reflectă sentimentul de apartenență, spunând povestea dorurilor care te mistuie și te definesc- de casă, de rădăcini, de oameni dragi ție și de locuri spre care ți-ai lua zborul într-o fracțiune de secundă, lăsând totul în urmă pentru a căuta alinare, relaxare și voie bună.

 

Brățările din piele cu motive tradițonale românești brodate cu motive străvechi asociate cu abundența, fertilitatea și succesul oferă nenumărate posibilități de accesorizare și vin în completarea oricărei ținute de zi cu zi, inclusiv o ie frumos brodată cu detalii care reflectă specificul unei anumite zone geografice, o rochie vaporoasă sau o asociere aparent banală dintre un tricou alb și o pereche de blugi.

 

Ideea e să dai o semnificație aparte vestimentației tale prin accesorii care invită la visare atât prin culorile și contururile lor, cât și prin simbolismul lor care mențin și potențează farmecul unor veacuri încărcate de credințe, mărturisiri și învățăminte atât de vechi și totuși atât de actuale.

 

Accesoriile folk inspirate te ajută să spui povestea dorurilor tale de suflet

 

 Ți-e dor de câmpurile înflorate ale Olteniei? Ai alerga într-un suflet spre gară să prinzi ultimul tren către cele mai frumoase orașe medievale din Transilvania? Îți lasă gura apă când visezi cu ochii deschiși la o tavă de poale-n brâu cum numai în Moldova ai putea găsi?

 

Ai da orice să poți călători în timp să-ți îmbrățișezi bunicii, să simți gustul merelor coapte de plită, să escaladezi toți copacii din curte în căutarea fructelor zemoase de sezon și să adormi fără nici o grijă ascultând povești cu Feți Frumoși și Zâne bune? Ei bine, la Iutta poți găsi câte o geantă de poveste pentru fiecare parte a țării care îți trezește nostalgia si dorul de ducă. Vizitează magazinul nostru online și alege-ți favorita pentru a da noi culori și semnificații dragostei tale pentru destinații familiare de care nu te poți despărți.

 

 

 

Motivele străvechi aduc un plus de mister și eleganță oricărei ținute

 

 În afară de faptul că rămân în tendințe sezon după sezon și reprezintă o sursă de inspirație inepuizabilă pentru marii designeri de pretutindeni, accesoriile cu motive tradiționale românești trezesc interesul privitorului datorită simbolisticii lor complexe ce gravitează în jurul unor elemente culturale datând din cele mai vechi timpuri.

 

 

Găsește-ți accesoriile preferate la prețuri speciale în secțiunea SALE. Astăzi este ultima zi cu reduceri de vară! 

Fie că vorbim despre Copacul vietii, un element totemic cunoscut ca legătura dintre pământ și lumea nevăzută și interpretat ca o metaforă a echilibrului perfect, despre motivele colecției Măiastra ce ne duc cu gândul la ideea de zbor înălțător și de evoluție continuă, de motivele florale asemănătoare celor brodate pe ii sau de însemnele inspirate de simbolurile culturii Cucuteni care împrumută din misterul geometriilor sacre, fiecare detaliu folk are o istorie aparte. Descoperă atributele mistice ale accesoriilor folk preferate, aflate acum la reducere în magazinul nostru online, și poartă-le cu mândrie zi de zi pentru a adăuga un plus de culoare, stil și rafinament ținutelor tale de zi cu zi.

 

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi