Uncategorized

Alege cele mai inspirate mărturii de nuntă pentru invitații tăi

August 31, 2017

Cel mai fericit moment din viața unui cuplu presupune întotdeauna o atenție sporită la cele mai mici detalii pentru a deveni cu adevărat memorabil. În ziua în care începi o nouă viață alături de sufletul tău pereche, te bucuri de dragostea necondiționată și sprijinul celor dragi ție- prieteni și membri ai familiei care-ți amplifică starea de bine și-ți împărtășesc bucuria și emoțiile constructive pe parcursul celei mai importante zile din viața ta.

 

 

Frumusețea constă în detalii

 

Mărturiile de nuntă te pot ajuta să-ți exprimi recunoștiința față de cei apropiați, mulțumindu-le astfel pentru participarea la ceremonie. Elegante, delicate și de bun gust, aceste mici cadouri confecționate în acord cu stilul și personalitatea fiecărei mirese sunt amintiri neprețuite care păstrează din magia unei povești de dragoste celebrate într-o zi cu adevărat specială atât pentru miri, cât și pentru invitați. Așadar, cum alegem cele mai inspirate mărturii de nuntă?

 

Multe cupluri optează pentru mărturii confecționate din materiale naturale, cum ar fi diferite flori presate, lemn sau batoane de scorțișoară. Rustice și atrăgătoare prin simplitate, aceste optiuni au însă o frumusețe efemeră și nu reușesc întotdeauna să redea intensitatea emoțiilor care gravitează în jurul unui legământ de iubire și dăinuire.

 

 

 

Redescoperă emoția tradițiilor străvechi de neuitat, readuse la viață

 

De multe ori, miresele aleg paleta cromatică a mărturiilor în funcție de nuanțele rochiilor domnișoarelor de onoare, a fețelor de masă și a aranjamentelor florale care decorează sala. Insă această regulă nescrisă nu trebuie văzut ca un element cheie după care trebuie să te ghidezi pentru a alege micile daruri pentru invitați. Sfatul nostru este să dai o semnificație aparte mărturiilor. Alege-le în funcție de mesajul pe care vrei să îl transmiți prin intermediul lor și de modul în care acestea reușesc să reflecte personalitatea și preferințele tale.

 

 

Pune accentul pe originalitate și viziune personală

 

 

Ți-ar plăcea să-ți surprinzi invitații cu mici cadouri care spun povestea dorurilor tale nesecate și a eternei fascinații pentru tradiții românești care s-au păstrat nealterate din cele mai vechi timpuri? Dacă ideea de a investi în mărturii care trec de bariera timpului și a spațiului, creând și dând amploare sentimentelor înălțătoare ani la rând, îți sugerăm să arunci o privire la câteva din produsele Iutta care pot deveni mărturiile perfecte pentru o nuntă de poveste.

 

Mizează pe accesorii premium din piele care transmit emoție prin designul lor individualizat de broderii cu accente folk reinterpretate, care te duc cu gândul la iile bunicilor, la stergarele și covoarele țesute din casa de la țară unde ți-ai scris povestea copilăriei și nu în ultimul rând, la frumusețea plaiurilor românești, celebre peste hotare pentru farmecul  lor pitoresc și ospitalitatea locuitorilor lor.

 

 

Accesoriile din piele Iutta, marturii rafinate ce evocă amintiri de neuitat

 

Un portmoneu rafinat, din piele viu colorată, în formă de inimioară îți va da prilejul de a-ți exprima iubirea într-o maniera cu adevărat creativă, prin intermediul broderiei migălos lucrate care încapsulează dorul de românesc în toate. Pentru iubitoarele de accesorii realizate din piele naturală, micul portmoneu Toucan constitute o alegere minunată.

 

 

Culorile sale neutre, extrem de elegante, sunt bine puse in valoare de broderia bogată construită în jurul unei ființe celeste înaripate înzestrate cu atribute magice. Evocând conceptul de zbor eliberator și dorul de libertate deplină și magie, portmoneele Iutta sunt idei de cadou care vor fi cu siguranță primite cu entuziasm de toți cei care-ți vor fi alături în ziua în care ii vei jura iubire și credință eternă partenerului de viață. O agendă micuță învelită în coperți din piele brodată ar putea fi un alt cadou de suflet pentru cei dragi ție, pe paginile căreria ți-ai putea așterne gândurile și emoțiile, mulțumindu-le pentru prezența la eveniment și pentru rolul pe care-l joacă în viața ta, zi de zi.

 

 

La Iutta găsești o sumă de accesorii din piele elaborate din dragoste nemărginită pentru design și pasiune pentru tot ce-i frumos și autentic românesc. Dacă ești în cautarea unor mărturii care să redea istoria împlinirii tale prin iubire la granița dintre vechi și nou, fă-le o surpriză invitaților tăi dăruindu-le micile doruri purtabile imaginate și lucrate in atelier de artizani pricepuți, confecționate din piele brodată, realizate cu accent pe calitate, eleganță și atașament față de fermecătoarele tradiții românești.

 

 

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi