Uncategorized

5 Modele de genți care vor fi mereu la modă

September 6, 2017

 

Știm că ești permanent în căutarea unor genți pe care să le poți purta cu mândrie sezon după sezon și faci tot ce e omenește posibil să stai deoparte de tentații, evitând capriciile modei și rămânând concentrată pe piese clasice, durabile, care au toate șansele să vină în completarea ținutelor tale ani la rând.

 

Multe piese extrem de dezirabile, clasice și ușor de recunoscut de toate împătimitele de modă valorează mai mult decât greutatea lor în aur datorită poveștilor pe care le spun prin intermediul brandului, particularităților în materie de design, a creatorilor lor sau a muzelor care le-au inspirat contururile.

 

De pildă, știai că valoarea genților Hermes Birkin a crescut cu peste 500% în ultimii 35 de ani și urmează în continuare aceeași traiectorie?Din acest punct de vedere, celebrele genți din piele care poartă numele celebrei actrițe și cântărețe Jane Birkin sunt considerate o investiție sigură pe termen lung. Chiar dacă nu urmărești să obții un profit însemnat de pe urma accesoriilor tale preferate, e de înțeles faptul că vrei să mergi pe calitate superioară, linii clasice și detalii originale specifice unui brand de lux atunci când pornești la vânătoare de genți care ar putea încânta generații întregi de iubitoare de frumos.

 

Noi îți venim în întâmpinare cu cinci propuneri de modele de genți care nu se vor demoda niciodată. Îți promitem că te vei reîndrăgosti de siluetele armonioase și detaliile lor de bun gust iar și iar, refuzând să te mai desparți de ele.

 

 

 1. Geanta de zi medie, cu forme geometrice. Gențile medii sunt practice, versatile și extrem de atrăgătoare. Potrivite pentru zilele în care nu ai un program foarte încărcat, ele sunt totuși suficient de încăpătoare pentru a-ți găzdui strictul necesar. Dacă te încântă detaliile creative care-ți fură ochiul, dar nu vrei să ieși cu totul din tiparul genților clasice, elegante prin excelență, îți recomandăm să-ți îndrepți privirea spre modele cu motive geometrice, care au puterea de a scoate din anonimat orice ținută.

  Pline de semnificații mistice corelate inspirate de misterul geometriilor sacre, gențile din colecția NEO reprezintă o metafora a procesului de redescoperire și autocunoaștere. Dacă ești pasionată de simboluri matematice care-ți pot ghida pașii pe un drum inițiatic spre însăși esența ființei tale, modelele Iota și Roe ar putea fi o alefere inspirată pentru tine.

 1. Rucsacurile colorate, cu imprimeuri subtile. Recunoaște că uneori te gândești să-ți completezi ținuta lejeră de oraș cu un rucsac care să-ți amplifice farmecul jucăuș, de școlăriță care până nu demult juca șotron în fața școlii în timpul recreației. Dacă-ți plac rucsacurile pentru faptul că-ți trezesc amintirile copilăriei sau pentru că te inspiră să cucerești noi teritorii pe perioada vacanțelor, atunci trebuie să-ți spunem că și noi adorăm aceste piese cheie care nu-și pierd nicicând din farmec. Rucsacurile NEO, Dor de Ducă, Sabasioz, Hawk și Puffin sunt alegeri inspirate pentru iubitoarele de accesorii sport cu alură clasică, menite să le însoțească în toate aventurile lor de zi cu zi.
 2. Poșeta plic cu detalii originale. Poșeta plic este poate unul dintre cele mai dorite modele de genți, iar asta nu ar trebui să te surprindă, luând în calcul versatilitatea lor. În funcție de materialul din care sunt confecționate și de dimensiunea lor, pot fi purtate în diverse momente ale zilei. Noi ne-am imaginat o geantă care să-ți ușureze tranziția de la orele petrecute la birou la clipele prețioase pe care le petreci în oraș în compania celor dragi ție, așa că am creat în atelier plicuri colorate, șic care se pot purta în mai multe moduri.

  Plicul Summer Well din material textil cu print folk este exact ce-ți trebuie pentru o plimbare în parc sau pe faleză pe timp de vară. Dorul cu brâu este accesoriul pe care ne dorim să-l porți cu mândrie la cele mai reușite petreceri, an după an. La fel de bine, îl poți lua și la birou, pentru că este foarte încăpător și ușor de asortat și purtat.

  Dacă ne întrebi pe noi, frumusețea accesoriilor atemporale constă în eleganța lor necomplicată. Credem cu tărie că simplitatea este cel mai sofisticat lucru, iar gențile noastre o demonstreză.
 1. Geanta supradimensionată de birou. Ești pe aceeași lungime de undă cu Marcus Tullius Cicero, celebrul filosof care a lăsat posterității bine cunoscuta expresie latină Omnia mea mecum porto(tot ceea ce am duc cu mine)? Dacă da, atunci cu siguranță ești pregătită pentru orice situație cu care ai putea să te confrunți vreodată grație arsenalului de “mici lucruri esențiale” care te însoțesc pretutindeni?

  Știm cu e să jonglezi cu multe responsabilități, să trebuiască să te reinventezi în cinci minute în fața oglinzii între două ședințe la birou și să-ți propui (și uneori chiar să reușești) să fii fiica, mama, colega și partenera ideală. Iți înțelegem și împărtășim pasiunea pentru genți supradimensionate în care poți lua cu tine aproape orice, așa că-ți propunem să arunci un ochi la modelele Nu-Mă-Uita, Magie Pastelată, două optiuni super practice pentru iubitoarele de accesorii colorate și extrem de feminine. Toate piesele din colecția Dor de Românesc sunt modele minunate de genți de birou, care-ți vor fura privirea cu broderia lor elaborată inspirată de tot ce-i mai frumos și musai autentic românesc  în toate regiunile din țară.

 1. Geanta de zi mini. Tu ce-ți dorești de la o geantă mini de zi pe care să o poți etala ani la rând? Noi vrem nuanțe vii, bine alese, contururi clasice și mici artificii care aduc o notă originală unui produs de bun gust prin excelență. Ghidate de aceste repere, am trasat contururile genților Orizont, Amor Nemuritor și Zâna Florilor. Adorăm broderiile lor cu modele florale care dau culoare unor modele clasice de genți pe care ai să vrei să le ai alături o viață.

  O geantă clasică este o prietenă de nădejde pe termen lung. Materialele ei de calitate, designul realizat din pasiune și mesajul aparte pe care-l transmite te vor face să o redescoperi și să o îndrăgești sezon după sezon. Dacă ești în căutarea unei astfel de genți, te invităm să le descoperi în magazinul nostru online, pe www.iutta.ro.

 

 

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi