Uncategorized

Te pregătim pentru școală cu o promoție de neratat la rucsacuri: al doilea e la jumătate de preț

September 7, 2017

După o vară de poveste, presărată cu petreceri în aer liber, băi în mare sau drumeții pe munte, a venit vremea să primim sezonul recoltei cu brațele deschise, să-i gustăm roadele pe care ni le împarte cu dărnicie și să-i admirăm culorile pline de viață.

 

Cu amintirile de vară-n ghiozdan, ne pregătim de școală. Pentru că viața însăși este un proces de învățare neîntrerupt, ne bucură noile începuturi. Ne e dor de băncile scrijelite la marginea cărora se legau noi prietenii, de povețele de folos ale dascălilor noștri dragi și de șotiile colegelor de clasă alături de care zburam nestingherite pe coridoarele școlii în pauza mare.

 

 

Al doilea rucsac comandat este la jumătate de preț

 

Curprinse de un soi de dulce melancolie de toamnă, ne e mai dor de copilărie ca oricând și-am vrea să dăm timpul înapoi să mai putem simți emoția primei zile de școală. La Iutta, prețuim momentele care ne fac să ne simțim copii din nou, la orice vârstă. De aceea, la început de septembrie dăm startul unei oferte speciale, lansate pentru a te ajuta să te pregătești pentru un nou început. Pentru că vrem să te echipăm pentru succes, îți oferim șansa de a achiziționa rucsacurile noastre din piele brodată la un preț extrem de atractiv.

 

 

Momentele magice se petrec când 1+1 =2

 

Melancolia toamnei se risipește când suntem împreună. Noi credem că cele mai frumoase aventuri se trăiesc în doi. Cele mai inspirate povești se transformă în legende atunci când sunt duse mai departe. Momentele cele mai pline de emoție devin amintiri de neuitat atunci când ai cu cine să le împărtășești.

 

Așadar, de ce nu te-ai pregăti de școală, toamnă și noi începuturi în 2? Atunci când dăruiești zâmbete largi și fericire la minut devii mai bun, mai frumos și mai puternic, așa că acum e momentul să iei un Puffin pentru tine și unul pentru colega ta de bancă. Ține esența verii aproape de inimă cu rucsacul din piele cu broderie florală Dor de Ducă sau redescoperă versatilitatea rucsacului Hawk, al cărui design este inspirat de măreția, curajul și spiritul veșnic tânăr al vulturului.

 

 

 

Lasă broderia cu valențe mistice și sacre ale lui Sabasioz să-ți amplifice creativitatea ghidându-ți pașii spre succes și admiră motivele străvechi menite să refacă și să celebreze legătura noastră cu spiritualitatea.

 

Înapoi la școală, bine echipate pentru success

 

Fie că vrei să-ți faci un cadou deosebit la început de an școlar sau vrei să surprinzi pe cineva drag ție cu un accesoriu de poveste din colecțiile Iutta, îți oferim posibilitatea de a comanda doua rucsacuri din piele brodată cu motive tradiționale la reducere. Orice model ai alege pentru tine și pentru cei dragi ție, nu uita că te trimitem înapoi la școală cu un accesoriu cu totul și cu totul special, la reducere. Al doilea rucsac este acum la jumătate de preț, așa că nu ezita să profiți de această promoție pentru a aduce un suflu proaspăt garderobei tale de toamnă.

 

Oare câte visuri mărețe crezi că încap într-un ghiozdan? Așteptăm de la tine răspunsul la această întrebare, așa că te invităm să-ți găsești favoritul pe www.iutta.ro și să împarți bucuria de a purta Iutta cu cei care-ți sunt izvor nesecat de bucurie, inspirație și emoție de toamnă.

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi