Fashion Diary

Ce pantofi se poartă în această toamnă?

September 23, 2017

Venirea toamnei ne îmbie la visare, la gândit și urmat planuri noi. Cu o ceașcă de cafea cu aromă de scorțișoară în mână, ne pregătim să ne re-analizăm garderoba pentru sezonul rece, spunând la revedere cu o oarecare nostalgie fustelor plisate, rochițelor vaporoase și sandalelor care ne-au însoțit pretutindeni vara asta, garantându-ne liberatate de mișcare și buna dispoziție și dând culori vibrante pozelor noastre de vacanță.

 

 

Pentru că suntem iremediabil îndrăgostite de genți și pantofi și știm că puterea de seducție a unei ținute reușite stă adesea în accesorii, suntem curioase să aflăm cu ce propuneri au venit marile case de modă sezonul acesta în materie de încălțăminte. Dacă vrei să fii in pas cu noile tendințe în lunile ce urmează, îți sugerăm să-ți alegi cel puțin o pereche de pantofi care să reflecte caracteristicile modelelor enumerate mai jos, care au strălucit (la propriu) pe podiumurile celor mai recente prezentări de modă.

 

Suntem mereu în căutarea pantofilor perfecți

 

Pantofi fără toc, cu detalii deosebite. Nu-i așa că ideea de a străbate orașul la pas într-o pereche de teniși ți se pare extrem de reconfortantă? Pantofii sport sunt alegerea potrivită pentru o ținută de zi cu zi, mai ales atunci când ai o mie de lucruri de făcut care implică deplasări interminabile și ore întregi de stat în picioare. Dar dacă am avea un înlocuitor mai atrăgător și la fel de practic pentru aceste accesorii? De data această, se pare că multe case de modă au conceput și lansat încălțăminte cu un design inspirat de nevoile și cerințele femeii moderne, mereu în mișcare.

 

Foto: bestproducts.com

 

 

 

Rezultatul? Acum putem alege perechea favorită de pantofi fără toc dintr-o puzderie de modele cu personalitate, înfrumusețate de o sumă de detalii care fură ochiul, precum materialele iridescente, ale căror reflexe ne fac să visăm la curcubeie apărute după ploi văratice, mărgele, ornamente metalice sau broderii. Toți acești pantofi au un lucru important în comun: sunt prietenii picioarelor tale. Datorită calapodului comod, îți vor da sezația că plutești pe norișori pufoși ore-n șir, la birou sau în timpul liber.

 

Pantofi cu un toc decorativ. Ne plac detaliile care amplifică eleganța modelelor clasice. Dar în același timp, preferăm modele cu accente decorative subtile, care se fac remarcate prin simplitate și bun gust. De aceea iubim pantofii cu tocuri deosebite, ce atrag privirile fără a fi neaparat opulente. Moschino, Calvin Klein și Emporio Armani au mizat pe aceste mici artificii rafinate și au câștigat admirația noastră.

 

La Iutta, am mers pe aceeași idee cu mult înainte tocurile decorate să devină un trend urmat deopotrivă de creatorii și consumatorii de frumos. Pantofii din colecția Măiastra atrag complimente ca un magnet, datorită broderiei cu motive folk stilizate care acoperă tocul. Plasat strategic, acest element decorativ caracteristic colecției noastre inspirate de ideea de zbor și dor de libertate absolută rezonează cu valorile și stilul feminin al purtătoarelor de doruri, oferindu-le un plus de eleganță discretă.

 

Alege culori vibrante și motive cu o semnificație aparte

 

Pantofii roșii. Într-un articol anterior, vorbeam despre încrederea în sine, vitalitatea și energia pozitivă pe care ne-o transmite culoarea roșu. Nu demult, Gwyneth Paltrow ne spunea că, în ochii ei, frumusețea constă în abilitatea de a te simți cu adevărat confortabil în propria piele…sau în puterea de seducție a unui ruj roșu genial.

Ei bine, dacă nu ești adepta acestei tendințe în machiaj și preferi să regăsești culoarea acestei toamne în cromatica accesoriilor preferate, te invităm să arunci o privire la pantofii roșii din piele cu broderie Măiastra, realizați pentru a-ți oferi posibilitatea de a redescoperi luxul definit prin simplitate și unicitate. Pantofii noștri oglindesc tradiții străvechi și frumusețea portului popular românesc, fiind totodată puternic ancorați în contemporan prin intermediul contururilor lor moderne, atât de apreciate pentru eleganța lor firească.

 

 

Pantofii albi. Nu, pantofii albi nu sunt doar pentru mirese. În toamna acestui an, ei sunt piesa de rezistență ai oricărei ținute. N-ar trebui să ne mire acest lucru, având în vedere versatilitatea lor. Da, îi putem combina cu aproape orice și da, te vor cuceri la prima vedere datorită simbolismului non-culorii lor, care trimite la ideea de puritate, curățenie, lumină și speranță.

Pentru că toate valorile enumerate ne caracterizează într-o mare măsură, am apelat la gingășia nuanțelor de alb și crem pentru a da noi semnificații încălțămintei pe care meșterii noștri o realizează cu multă migală în atelier. Pantofii Copacul Vieții, Regina Maria si cei din colecția Măiastra surprind plăcut ochiul cu broderiile lor elaborate, făcându-ne să ne reîndrăgostim de nuanțe deschise, angelice, care pot fi purtate cu drag în orice sezon.

 

 

Pantofi din materiale prețioase. Sezonul acesta se poartă materialele prețioase, menite să confere accente regale ținutelor noastre. Designerii ne îmbie să alegem și să purtăm pantofi confecționați din materiale luxoase și atât de dezirabile, precum mătasea sau catifeaua. Desigur, pielea este la loc de cinste și în această toamnă, grație aspectului său plăcut, a rezitenței sale și a confortului sporit pe care îl oferă. Pentru noi, fiecare bucată de piele este o coală pe care așternem povești de suflet, prin broderii colorate cu motive arhaice reinterpretate într-o manieră personală, exclusivă, pentru a împărtăși cu tine dragostea și admirația pentru folclor și tot ce-i românesc autentic.

 

Dacă ești în căutarea unor pantofi din piele cu un design atemporal, pe care îi vei putea purta și iubi sezon după sezon, te invităm să-ți găsești perechea favorită pe www.iutta.ro, paradisul purtătoarelor de povești.

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi