Cufărul Iutta, Noutati, Uncategorized

Ne vedem la V for Vintage #19, unde vom prezenta în premieră colecția Polaris

November 9, 2017

Cum ai vrea să-ți petreci weekendul 11-12 noiembrie? Dacă încă nu ai nimic planificat pentru această dată și îți surâde ideea de a participa la o sesiune de cumpărături într-un cadru de poveste care rezonează cu pasiunea noastră pentru clădiri vechi, somptuoase, decoruri cu accente regale și oameni frumoși, noi te invităm să ne fii alături la V for Vintage #19. Participăm la târgul de design contemporan și cultură vintage, un eveniment foarte drag nouă ce va avea loc la elegantul Grand Hôtel du Boulevard.

 

La V for Vintage, roșu e despre creativitate, tradiții, energie și success 

 

Dacă ar fi să-ți dăm câteva motive pentru care nu ar trebui să ratezi ediția din noiembrie a V for Vintage, probabil am începe prin a-ți spune că târgul este un mic magnet pentru căutătorii de comori din București care trăiesc emoția descoperirii la intensitate maximă de fiecare dată când se plimbă pe coridoarele decorate cu candelabre de cristal, înțesate de creațiile designerilor români și de piesele fabuloase ale colecționarilor de artă în formă purtabilă.

Ediția #19 V for Vintage va fi un minunat prilej de a întâlni designeri consacrați și nume mai puțin cunoscute, de a afla istoria din spatele fiecărei piese asupra căreia ți se ațintește privirea și de a pleca acasă cu amintiri de neuitat și cu unul sau mai multe accesorii remarcabile, înzestrate cu puterea de a transforma orice ținută într-o declarație de stil.

 

Cod roșu de distracție pentru căutătorii de comori la #19 V for Vintage 

 

Acum câteva săptămâni, îți povesteam aici despre pasiunea marilor designeri de pretutindeni pentru roșu intens, culoarea vedetă a toamnei. Îți mărturiseam că viața trăită în roșu, nuanța dragostei, a energiei debordante și a vitalității are un farmec incontestabil sub impulsul căruia am creat pantofii din piele cu broderie Măiastra, portofele și portmonee și, desigur, pe micuța Magpie și pe Hawk, unul dintre tovarășii noștri preferați de călătorie. Pentru colecția Polaris am gândit și materializat genți bordeaux, în culoarea vinului produs într-unul dintre cele mai pitorești orașe din sud-vestul Franței.

Zilele trecute, am fost plăcut surprinse să realizăm faptul că suntem pe aceeași lungime de undă cu organizatorii V for Vintage, care și-au țesut povestea noii ediții în jurul feluritelor tonuri de roșu ce incită, atrag complimente, revitalizează și binedispun.

 

Roșu este despre creativitate, energie, pasiune, tradiție și succes. La Iutta, noi credem cu tărie că toate aceste elemente fac parte din același puzzle și reprezintă ingredientele principale ale rețetei pentru fericire. La fel cum nu putem vorbi despre ținutele cele mai reușite sau tendințele cele mai în vogă ale momentului fără a adăuga câteva tușe de roșu tabloului final, nu ne putem scrie viitorul fără a privi spre trecut, învățând lecții importante și inspirându-ne din zestrea culturală a strămoșilor noștri.

 

 

 

 

Polaris, noua colecție Iutta, își face debutul public la V for Vintage

 

Iubim roșul sub toate formele și valențele sale. Așadar, avem încă un motiv să ne bucurăm de faptul că intersecția dintre Calea Victoriei și Bulevardul Regina Elisabeta va deveni loc de întâlnire pentru o mare comunitate de pasionați de vintage autentic și design contemporan. Îți dăm întâlnire la Grand Hotel du Boulevard, unde te așteptăm cu doruri vechi și noi.

Evenimentul ne va oferi ocazia de a ne prezenta noua colecție de doruri, intitulată Polaris. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim cu tine noutățile și să-ți povestim câte-n lună și în stele despre accesoriile din piele brodată pe care le-am creat la noi în atelier, sub semnul fascinației noastre pentru Polaris sau Steaua Nordului, elementul cosmic cu o poziție fixă pe bolta cerească îmbracă în lumină călăuzitoare drumurile celor rătăciți, ajutându-i să-și găsească calea.

În vremuri străvechi, navigatorii și păstorii în căutare de pășuni mai verzi și mai bogate pentru turmele lor nu scăpau din ochi steaua polară. Ghidându-se după astrul Nordului, își transformau peregrinările în călătorii tihnite, ferite de primejdii. Inspirate de lumina de care toți simțim uneori că aveam nevoie pentru a ne găsi sau redesena drumul în viață, am realizat accesorii din piele brodată cu un simbol astral reinterpretat, cu rol de ghidare. Suntem mândre de rezultatul final și abia așteptăm să-ți prezentăm noua linie de accesorii cu motive tradiționale la V for Vintage.

 

 

 

Un nou concurs te așteaptă pe pagina noastră de Facebook 

 

Pentru că noua colecție POLARIS (o găsești deja pe www.iutta.ro) este despre steaua călăuzitoare, ne-am gândit să lansăm o nouă provocare, invitând comunitatea Iutta să împărtășească zicătorile românești care le ghidează pașii în viață. Pentru a participa la acest CONCURS trebuie doar să ne scrii într-un comentariu o zicală preferată și vei primi automat un voucher de 15% reducere. Acesta va putea fi utilizat la târgul de design V for Vintage #19, unde Polaris va fi lansată în premieră.

 

Iutta, premiată ca cel mai popular brand în cadrul V for Vintage #18

 

Am ales să ne prezentăm noua colecție în cadrul #19 V for Vintage pentru că unele dintre cele mai frumoase amintiri ale noastre se leagă de “majoratul” acestui eveniment. La sfârșitul ediției 18, Iutta a primit premiul pentru cel mai popular designer, o distincție care ne-a adus o bucurie fără margini și ne-a făcut totodată să visăm la mai mult și la mai bine.

 

Nu există satisfacție mai mare ca aceea a muncii bine făcute, ghidate de pasiunea pentru frumos și de dorința de a reinterpreta și revaloriza tradiții românești pe sufletul nostru. De aceea, vă mulțumim pentru că ne duceți povestea mai departe purtându-vă dorurile în stilul iconic Iutta și vă invităm să scriem împreună o nouă filă de poveste a unui eveniment de referință pentru iubitoarele de modă în căutarea accesoriilor fără vârstă, cu o istorie aparte.

 

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi