Casă dulce casă, Cufărul Iutta, Meet the designer, Noutati, Uncategorized

Redeschidem porțile în spirit românesc

November 28, 2017

Mult așteptatul weekend liber de la începutul lui decembrie se apropie cu pași repezi. Pentru noi, însă, și sperăm că și pentru tine, 1 decembrie înseamnă mai mult decât atât. Ce părere ai despre un sfârșit de săptămână în care să simți, cu adevărat, că ești român? La Iutta se poate!

 

„Hai să dăm mână cu mână”- Porțile deschise Iutta

Suntem foarte entuziasmați să te invităm la deschiderea showroom-ului Iutta care va avea loc de pe 1 decembrie până pe 3 decembrie, direct în centrul Bucureștiului ( zona Universitate ). Deși îți simțim și ne mândrim cu prezența ta în online, ne-am dat seama că te vrem alături de noi, exact în același loc unde au șezut înainte produsele tale Iutta, pe care le-am împachetat cu grijă și le-am trimis spre tine. Și ce ocazie mai bună s-ar fi putut ivi dacă nu sărbătoarea Națională a României?

 

 

Am stat și ne-am gândit cum ați arăta voi, purtătoarele noastre de dor, printre toate gențile, cizmele și accesoriile Iutta. Ne-a plăcut mult tabloul, așa că am venit cu niște activități interesante pe care să le facem împreună. De la Dorul de românesc, Pasărea Măiastră și floarea de Nu-mă-uita, până la Steaua Nordului, deja știți că toate produsele noastre au o inspirație din cultura românească.

Dacă sunteți, în continuare, curioase să aflați exact ce înseamnă fiecare simbol de pe produsele voastre și ce comunicați prin intermediul lui, atunci haideți la șezătoare. Vineri, 1 decembrie, între orele 19-21 suntem gata să povestim și să glumim împreună, despre genți, încălțări, simboluri, colecția Polaris și câte alte cele. Și nu ne oprim aici. De curând am descoperit o nouă pasiune: meșterim stele din macrame. Cine știa că împletiturile sunt chiar atât de relaxante?

 

 

Extra extra extra

Ca să intri direct în atmosfera de festivitate, am conceput pentru tine un mic joculeț ca să te binedispună până ajungi aici. Ne-am împrietenit cu cei de la Uber și am împrăștiat niște brățări în ediție limitată prin mașinile lor. Așadar, călătorește de 1 decembrie în Uber și răscolește după brațara noastră, fără să-ți scazi rating-ul totuși. Dacă e prima oară când mergi cu Uber, folosește codul POLARIS și răsfață-te cu o călătorie gratis până la showroom-ul nostru.

Promitem și multe alte surprize, cu siguranță ne vom trezi cu o idee nouă chiar în dimineața de 1 decembrie. Așa că treceți în calendar, între 1 și 3 decembrie, pe Ion Luca Caragiale 7, între orele 14:00- 22:00, Iutta is the place to be!

 

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi