Cufărul Iutta, Meet the designer

Iutta se plimbă prin București! 3 târguri din decembrie unde poți găsi cadouri

December 8, 2017

Vin sărbătorile, vin și târgurile de Crăciun! Știm cum e să te învârți între familie, prieteni, task-uri, telefoane, email-uri și, printre toate astea, să mai programezi și o fugă după cadouri. Pentru o lună de decembrie lipsită de stres (cel puțin de stresul cadourilor și al listelor) noi îți propunem trei târguri de Crăciun din București unde vom fi prezenți. Vin fiert, concerte, ciocolată artizanală-parcă nu mai e așa greu să cumperi daruri acum, nu?

Detox Market. 9-10 decembrie

Primul lucru pe care trebuie să îl știi despre Detox Market este că există o mare posibilitate să pleci acasă înnoită. Poate că o să îți iei o rochie limited edition, perfectă pentru petrecerea de la birou de Crăciun, ori o pereche de cercei pentru Anul Nou. Ori poate că o să alegi o geantă Polaris care să te însoțească pentru toată iarna. Indiferent de decizie, e bine să știi că ai multe opțiuni, nu?

În plus, ediția de anul acesta aduce Detox+Men, adică o secțiunea cu accent pe masculin. Cu siguranță partenerul tău nu se va supăra să-l iei la shopping de data asta.

ALT. Crăciun 2017. 12-22 decembrie

Ce spui de cadouri, fashion și ciocolată, toate împreună? Adaugă muzică live pe fundal și ai obținut ALT. Crăciun. Începând cu 12 decembrie, Hanul Gabroveni își deschide porțile pentru tine, timp de 10 zile. Acolo poți găsi haine, decorațiuni, accesorii, bijuterii, toate create de designeri români (printre care și Iutta), dar și delicatese pentru gurmanzi. De asemenea, accesul va fi gratis la o mulțime de concerte, precum The Mono Jacks, Mihai Mărgineanu, Jurjak, dar și mulți alții. Ne vedem acolo!

Made in RO #10-Târg ales de design. 16-17 decembrie

La Made in RO #10 totul e nou. Cu ocazia ediției aniversare numărul 10, cei de la Designist aduc laolaltă mai mulți designeri români, unii dintre care la început de drum, și schimbă zona creativă într-o locație nouă, în… Timpuri Noi. Pentru toți prietenii tăi care își doresc cadouri originale, acesta este evenimentul la care trebuie să participi. Jucării, lămpi, piese ceramice, bijuterii, accesorii și, bineînțeles, Iutta– toate vă așteaptă la Made in RO.

Iutta, Iutta, Iutta peste tot

Probabil că deja ți-ai dat seama, dar suntem prea entuziasmate încât să nu repetăm: vrem să te anunțăm oficial că, dacă alegi să vii la oricare dintre cele trei evenimente, noi vom fi acolo. Am selectat pentru tine produse din colecția Polaris care merg mână-n mână cu spiritul Crăciunului: genți bordeaux și vernil și cizme de culori pământii cu modele tradiționale românești inspirate de steaua Nordului. Și, bineînțeles, asta nu e tot. Dar vrem să te păstrăm și puțin curioasă. Așa că îți dăm întâlnire de trei ori la Detox Market, ALT. Crăciun și Made în RO #10. Can’t wait!

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi