Business pe tocuri, Cufărul Iutta, Fashion Diary

Ținute Iutta care să te inspire iarna aceasta

December 20, 2017

 

 

Aici la Iutta, odată cu sezonul rece ne entuziasmăm grozav atunci când știm că e timpul să scoatem toate paltoanele, puloverele și cizmele și să începem să le purtăm din nou. Iar cel mai mult ne place că în fiecare an ținutele se schimbă, chiar dacă păstrăm aceleași piese.Tocmai datorită acestei pasiuni, am construit câteva ținute de iarnă care să te inspire în lunile următoare. Nu ești curioasă să vezi cum poți să-ți porți ghetele sau mânușile de la Iutta ca o adevărată fashionistă?

 

 

 

1. Preaiubitele cizme

Pentru noi, dar și pentru toate prietenele noastre (cine se aseamănă, se adună, nu?), cizmele de iarnă sunt indispensabile. Recunoaștem că începem să le purtăm din toamnă, însă nu foarte des. Odată ce intrăm, oficial, în anotimpul rece, frecvența crește, iar după ce apare primul fulg, sunt șanse mici să ne mai desparțim de ele. Sunt comode, călduroase și arată foarte foarte bine cu orice. Ca o cunoscătoare înrăită ( sau măcar experimentată) a cizmelor, pot să zic ca cele de la Iutta au ajuns să fie favoritele mele.

 

 

Vrei să fii chic, dar fără să îngheți? Ce zici de o ținută cu care să poți merge la job, la un ceai cu prietenele tale, la târgurile de Crăciun din București sau aproape oriunde înafară de club? O să mergem după intuiție și o să presupunem că răspunsul a fost: „Da, te rog!”. Iată ce a ieșit: the little black dess, foarte comodă, nelipsitul palton din stofă, un fular uni și, bineînțeles, cizmele din piele Măiastra. Și, pentru că e extrem de practic și drăguț, am ales geanta Robin  să completeze ținuta.


2. Inspirație alb-negru

 

Din anii 1900, de când au apărut filmele alb-negru, și până în prezent, adică în era filtrelor alb-negru de pe Instagram, aceste două nonculori se potrivesc perfect. O istorie la fel de lungă și interesantă o au și mânușile. Chiar dacă acum moda este o artă care nu-ți îngrădește libertatea de exprimare, de-a lungul timpului, regulile cu privire la vestimentație erau mai stricte.

Am vrut să păstrăm o oarecare urmă de nostalgie și romanță a trecutului, așă că ținuta pe care o propunem este una elegantă, cu piese alb-negru, bineînțeles. Broderia inspirată de motive tradiționale antice împreună cu dungile de pe bluză și fustă reușesc să facă din acest outfit ceva cu totul aparte.

 

3. Cum să arăți cool în câteva minute

Oricât de frumos ar fi, nu putem să ne îmbrăcăm așa mereu (Dar toată echipa Iutta vă felicită pe voi, cele care reușiți!). Pentru zilele în care trebuie să alergi după cadourile de Crăciun (și nu numai), am găsit outfit-ul care îndeplinește toate cerințele. Avem: pulover călduros, geacă impermeabilă, boyfriend jeans, geanta Călăuza – partener de drum și  ghetele comode din piele. Cred că cine a inventat noțiunea de effortlessly chic asta avea în minte.

4.Confetti și glamour

Hai să avem o petrecere de revelion ca-n povești! Dacă așa va arăta și ținuta ta, cu siguranță va fi un An Nou de neuitat. Am luat pliurile și paietele și le-am combinat cu câteva elemente clasice, precum pantofii cu toc cui și mânușile din piele până la cot. Am adăugat ingredientul secret (adică multă multă pasiune) și am făcut magie. Ok, poate că nu am făcut chiar magie, dar sigur o să te simți magică atunci când vei purta această ținută.

 

Extra hint: Hamul din piele brodat din colecția Polaris poate fi piesa de rezistență a oricărei ținute de sărbătoare.

Deci start shopping, direct de pe www.iutta.ro!

2

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi