Cufărul Iutta, Fashion Diary, Uncategorized

Cum alegi cadoul cel mai inspirat pentru cei dragi?

February 14, 2018

Ți s-a întâmplat vreodată să cutreieri orașul în lung și-n lat în căutarea unui cadou care să aducă un zâmbet larg pe fața cuiva drag ție? Cred că toți avem măcar un prieten pentru care ne adunăm toată energia, ingeniozitatea și răbdarea de care dispunem pentru a pregăti o surpriză cu adevărat memorabilă. De regulă, atunci când vrem să le dăruim fericire celor care sunt prea puțin previzibili atunci când vine vorba de cadourile pe care și-ar dori să le primească, colindăm cel puțin o duzină de magazine și facem liste peste liste de opțiuni. În goana după cadoul ideal, timpul trece cât ai clipi și uneori te poți trezi pe ultima sută de metri, fără minunatul obiect al dorinței care i-ar putea face pe cei dragi ție să sară într-un picior de fericire.

 

 

La Iutta, dar din dar se face rai 

Dacă ai ajuns cel puțin o dată în punctul ăsta, probabil că-ți pui următoarea întrebare: cum poți să eviți drumurile inutile și să faci alegerea corectă fără prea multe dureri de cap? Dacă ești în căutarea cadoului perfect pentru o persoană dragă ție, sărim în ajutor un mic sfat: alege un obiect original, creativ, practic și desăvârșit din punct de vedere estetic.

 

În luna iubirii, dorurile Iutta fac pereche. Așadar, ți-am pregătit o surpriză pe care nu o poți rata: la orice rucsac sau geantă primești un portofel în dar. Campania este activă pe ww.iutta.ro și în showroom-ul din strada I.L. Caragiale nr 7, unde te așteptăm cu drag, cu o programare în prealabil.

 

 

Orientează-te spre surprize care reflectă pasiunile, personalitatea și dorințele secrete ale celor care urmează să le primească cu dragă inimă. Sari peste idei convenționale care de regulă nu aduc decât zâmbete de complezență și mizează pe calitate, unicitate și detalii de efect, care bucură ochiul și trezesc admirația privitorului. Pentru că ne-am propus să-ți transformăm vânătoarea de cadouri într-o experiență cu adevărat minunată, am făcut o listă cu cele mai încântătoare accesorii pentru fetițe, mămici, bunici, colege de serviciu, soții și prietene iremediabil îndrăgostite de elemente folk inspirate de tradiții românești nealterate.

 

 

 

Accesoriile cu broderii bogate, pentru iubitoarele de povești 

Ce-ai spune de un portofel din piele brodat care te invită să-i admiri simbolurile arhaice cu valențe mistice? La Iutta, am dat noi forme și înțelesuri produselor din piele, brodându-le cu motive vechi readuse în prezent, aducătoare de abundență, succes și fericire pură.

Suntem tare mândre de feluritele broderii ale portofelelor, realizate cu multă migală, din dragoste pentru meșteșugărit ca odinioară. Fiecare accesoriu din piele brodată spune o poveste fascinantă despre valori românești de demult și totuși atât de actuale și denotă putere, vigoare și determinare- atribute cu care viitoarea purtătoare va rezona de la o primă purtare.

 

Surprinde-i pe cei dragi

Cu toții cunoaștem cel puțin o persoană care ni s-a lipit de suflet ca timbrul de scrisoare, în ciuda faptului că e incredibil de împrăștiată. Întârzie la întâlniri mai mereu (atunci când nu uită complet de ele), forțează termenele limită și pare să trăiască într-un univers paralel fără constrângeri ce țin de timp și spațiu. Dacă descrierea de mai sus ți-a furat un zâmbet și te-a făcut să te gândești la cineva apropiat, află că avem cea mai inspirată cadou/soluție pentru el/ea.

O agendă din piele cu broderie Măiastra este un cadou cu adevărat folositor pentru toți cei care vor să-și pună ordine-n gânduri și în viață. Mai mult decât un simplu accesoriu util de birou, agendele noastre îți vor încânta privirea cu frumoasele lor coperți din piele brodate cu simboluri folk pe care le-am creat inspirate de ideea de zbor nefrânt, eliberator, de înălțare spirituală și de evoluție continuă, pe toate planurile. Ne dorim ca atributele magice și pronunțatul caracter metaforic al accesoriilor noastre să-ți deschidă orizontul și să-ți aducă bucurie și liniște lăuntrică, conducând la echilibru și ordine-n toate.

Dacă tot am adus vorba despre obiecte-bijuterie din piele menite să te ajute să te organizezi mai eficient zi de zi, nu putem să nu-ți spunem/scriem două vorbe despre portmoneele sau portcardurile Iutta, care au fost atât de bine primite de purtătoarele de doruri. Atent lucrate în piele, micile accesorii brodate cu drag și dor de românesc autentic impresionează prin culorile lor vii, designul modern și totuși puternic ancorat în tradițional și motivele originale care-ți propun o călătorie în timp, către spații paradisiace, oameni frumoși și elemente culturale străvechi care ne-au devenit rând pe rând surse de inspirație pentru colecțiile Iutta.

 

 

Dăruiește din suflet, fără un motiv anume

La Iutta, suntem complicii tăi atunci când vine vorba să-i surprinzi pe cei dragi cu un cadou de suflet, cu stil și personalitate. Atunci când vrei să-i spui cuiva mulțumesc din inimă, să-ți exprimi emoția în stare pură provocată de evenimente fericite din viața celor care-ți dăruiesc zâmbete și voie bună zi de zi, sau pur și simplu să-i faci o bucurie unei persoane apropiate chiar și în absența unei ocazii speciale, îți stăm la dispoziție cu mare drag.

Te invităm la showroomul nostru, pe Caragiale 7, să vorbim multe și mărunte, să povestim despre doruri și fericire și să te ajutăm să alegi cel mai inspirat cadou pentru cei dragi ție. Ah, și nu uita de campania curentă, prin care la orice geantă sau rucsac primești în dar un portofel din piele brodat, la alegere. Intră pe www.iutta.ro și alege-ți perechea.

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi