Casă dulce casă, Cufărul Iutta

Conversații cu Roxana, o dragă purtătoare și păstrătoare de doruri Iutta

March 7, 2018

Poveștile, legendele, dorul de românesc, gențile, pantofii, portofelele, brâurile, simbolurile românești – tot ceea ce înseamnă Iutta îți este dedicat ție, purtătoarea noastră de dor. Încă de la început am creat din pasiune cu pasiune, din iubirea față de frumos și din nevoia de a bucura. Și pentru că avem deja o lungă călătorie împreună în spate, acum e momentul să vedem, cu adevărat, ce înseamnă Iutta și ce loc avem în viața fiecăreia dintre voi.

 

 

Deschidem, așadar, o lungă serie de conversații cu ambasadoarele noastre, cu oamenii care duc mai departe povestea Iutta și care o simt, care o trăiesc în cel mai autentic mod posibil. Astăzi vorbim cu Roxana Ionescu pe care am găsit-o extrem de încântată și plină de bucurie să ne spună despre experiența ei din culise. Ea locuiește în Constanța și, exact ca valurile mării, ne-a inspirat cu entuziasmul ei și ne-a impresionat prin modul ei de a fi. Am aflat multe de la ea și ne mândrim să spunem că face parte din întreaga poveste Iutta.

 

 

  • Am văzut cu cât entuziasm te raportezi la noi, la Iutta. De aceea suntem foarte curioase să aflăm de unde vine această bucurie? Când a fost prima ta experiența cu Iutta?

 

Hmmm….Iutta a apărut în viața mea acum 3 ani, chiar de Paște. Eram în vizită la părinții mei, țin minte ca era super plăcut afară, cald și mama mă cheamă în casă că are o surpriză pentru mine. Eram nerăbdătoare, ea m-a prevenit  spunându-mi că nu am mai avut așa ceva și-mi va plăcea. Recunosc că nu auzisem de brand până atunci, mama era sigură că știu despre ce e vorba, pentru că văzuse pe Facebook că am accesat pagina.

 

Aceasta este prima fotografie a minunatei mele Magpie.

 

  • Ce ai simțit în momentul în care ai primit geanta Magpie? Cu siguranță totul a fost mult mai intens și pentru că a venit din partea mamei tale, nu?

 

În momentul în care am deschis cutia și am văzut gentuța am făcut niște ochi mari și m-am uitat la mama neștiind ce să-i spun, rămăsesem fără cuvinte. Când am pus mâna pe minunata Magpie și am văzut cât de fină este pielea din care e făcută și roșul ăla perfect pe care nu-l mai văzusem, efectiv m-am îndrăgostit! Asociez gentuța mea Magpie cu o catifea extrem de elegantă de care nu-ți vine să te dezlipești. Recunosc că dacă aș fi primit gentuța din partea altcuiva, probabil nu ar fi fost atât de intense toate trăirile. Îi mulțumesc mamei pentru că mi-a transmis dragostea față de tot ceea ce înseamnă motive tradiționale și pentru că însuflețește cu dragostea ei tot ceea ce-mi dăruiește.

Ea este mama, cea care  mi-a adus dorul în suflet!

 

  • Ne bucurăm tare mult că asociezi Iutta cu ceva atât de sincer și frumos precum iubirea unui părinte. Dacă ar fi să alegi 3 cuvinte prin care să descrii Iutta, care ar fi acelea?

Doar 3 cuvinte?! Aș putea să scriu sute de cuvinte despre Iutta!  Mă voi limita la trei, primul ar fi :Frumusețe , al doilea: Bucurie și al treilea: Încredere.

 

Acesta este locul meu de suflet, oaza mea de relaxare. (dreapta)

  • Știm că ai fost câștigătoarea unui giveaway Iutta. Mai știm și că nu obișnuiești să participi la astfel de concursuri și, totuși, tura asta ai făcut-o. Cum s-a întâmplat asta?

 

Dupa ce “m-am îmbolnăvit de dragostea pentru  Iutta”, am mai “îmbolnăvit” și o prietenă de-a mea. Ea a văzut giveaway-ul pe Insta si mi-a sugerat să participam și noi. Prima reacție a fost clar nu, eu nu am câștigat nimic până acum și nici nu-mi plăcea ideea de a vedea toată lumea că eu particip la un giveaway. Dar m-a convins frumusețea de ghiozdan și am intrat în jocul ăsta, mi-ar fi părut rău să nu am un ghiozdan fain din colecția NEO.

 

Aici ne bucurăm amândoi de primirea coletului, cred că a înțeles și el cât de fericită eram.

 

  • Povestește-ne puțin despre viața ta din Constanța. Ce obișnuiești să faci acolo, care sunt locurile care te bucură și relaxează?

 

Sunt o persoană plină de energie, care nu are stare niciodată. Am un program destul de încărcat, am un labrador pe care-l cheamă Anuk și de vreo 7 ani am grijă ca lui să nu-i lipsească nimic,  mă refer la dragoste, plimbări, joacă, mâncărică… Acum m-ați prins într-o perioada de tranziție între joburi, de aproape 2 ani încerc să răzbat în lumea bărbaților din portul Constanta. Iar acum urmează să fac ceea ce am studiat, să-mi pun la bătaie cunoștințele din jurnalism într-o companie care se ocupă de automobile de lux. Îmi place să fug chiar și 5 minute de la muncă și să văd marea, am un loc extrem de liniștit și frumos, undeva între Eforie și Agigea care efectiv te umple de energie. Îmi place sa găsesc locuri neștiute de toată lumea și să mă bucur de ele în liniște. Ador să călătoresc, aș pleca de acasă chiar și pentru o seară, cred că ați observat asta pentru că Iutta e mereu cu mine!

 

 

  • Ne mândrim de faptul că ești o ambasadoare a poveștii noastre. Am văzut și pe Instagram că ne duci dorurile mai departe și ne-ai și spus că ne recomanzi tuturor. Ce spun apropiații și prietenii tăi despre asta?

 

Cred că nu e om din jurul meu să nu fi auzit de Iutta. Am câteva prietene care chiar și-au achiziționat produse Iutta și sunt ‭extrem de încântate, se mândresc cu minunățiile lor. Prietenii mei știu că atunci când fac o poza trebuie să fie și Iutta lângă mine, la orice eveniment particip nu plec fără Iutta, practic suntem legate prin cordon ombilical. Iubitul meu chiar se întreba dacă nu mai am și alte genți, dar l-am lămurit că nu e nicio geantă care să merite să-mi înlocuiască frumoasele mele Iutta.

NEO a primit foarte multe aprecieri atunci când a urcat cu mine pe Tâmpa, iar Magpie vede des marea, atunci când vrei să te dai în leagăn la -2 grade ea nu refuză. 

 

  • A fost o mare bucurie să vorbim cu tine. Ca să încheiem, poți să ne spui un motto sau un proverb care s-ar potrivi cel mai bine cu Iutta?

 

Joy of wearing Iutta vi se potrivește de minune… se transmite tot prin motto-ul acesta, dragoste, bucurie, perfecțiune, simplitate, încredere, frumusețe. Dar cred ca în situația mea, un proverb grecesc ar cuprinde tot ceea ce am împărtășit astăzi: Dar mic, bucurie mare!

 

De ziua iei nu puteam să nu-mi fac o poză în portul Constanța.

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi