Uncategorized

Ultima ediție sample sale IUTTA la Half is Free e la Cluj

March 23, 2018

Pentru că noi iubim poveștile, la Half is Free Cluj, sâmbătă, pe 24Martie, găsiţi nu doar produse Iutta cu reduceri de 50%, ci si peripețiile acestora.

 

Fiind ultima ediție de sample sale pentru IUTTA la acest festival, aducem cu noi prea iubitele portofele cu broderii în piele, în felurite culori. Din colecţia Măiastra veţi găsi fericiții pantofi cu barete şi broderie,  portcarduri, potfarduri şi mult doritele genți Magpie care abia așteaptă să fie luate acasă.

 

Luăm cu noi o selecție de produse pentru prima oară cu 50% reduse

 

Dacă încă nu v-am convins  vă spunem că aducem cu noi si câteva genți Steaua Nordului, poșetele din piele IOTA, pantofi brodați stiletto în felurite culori, minunații papuci de vară şi cizmele elegante până la genunchi (avem un singur 40!). Mult îndrăgitele plicuri din colecția Dor de românesc, ne însoțesc și ele într-un număr limitat, așa că bine-ați face să vă treziți devreme sâmbătă.

 

Menţionăm că unele produse aflate la reducere la Half Is Free sunt samples (cu mici imperfecțiuni, folosite în campanii, la shootinguri sau scoase din producție), altele sunt noi nouțe și abia ieșite din cuptor.

 

Pantofii cu broderie Măiastra (foto), asemenea eroilor din basme, au avut de-a face cu o călătorie iniţiatică în urma căreia s-au ales cu câteva imperfecţiuni. Pentru că ei nu dau cu stângul în dreptul la ceea ce înseamnă eleganţă şi comoditate, noi zicem că merită să scrieţi continuarea poveştii lor în călătoriile voastre.

 

Cluj, here we come!

 

Tot o Măiastră, geanta Magpie a luat naștere sub simbolul mitologic al Zeiţei Pasăre și, nu demult, ea a fost în lumina reflectoarelor, remarcându-se prin formele regulate și armonioase și prin puterea de a stârni privirile oriunde este prezentă. După ce s-a făcut îndrăgită, aceasta își așteaptă cuminte următoarea aventură. Vă așteptăm la Half Is Free pentru a afla mai multe istorisiri brodate cu drag și dor de românesc.

Cele mai frumoase poveşti sunt într-un număr limitat, la fel şi dorurile noastre, aşa că vă așteptăm cât mai devreme la Half Is Free Cluj, sâmbătă, 24 Martie, între orele 10-19, la Hotel Continental, în secțiunea Molecule& Friends, pentru a profita de produse la jumătate de preț.

 

Așa ocazie merită fructificată fără dar și poate!

 

 

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi