Meet the designer

Cine vine la Made in Ro #allnatural

May 9, 2018

Good design is natural! Așa spune ediția a 11-a a târgului ales de design, Made in Ro. Și așa credem și noi, de aceea pe 12 și 13 mai ne vei găsi la Impact Hub Bucharest. Pe lângă dorurile Iutta, la Made in Ro te vei bucura de design de produs, home & deco, mobilier, ceramică, fashion, bijuterie, ilustrație, botanical design și multe altele. În plus, vei avea parte de mâncare românească de la Frufru și cafea aromată de la Origo. Sună ca un mic dejun, așa-i?

 

Încă din vremurile antice, oamenii și-au construit viețile în raport cu natura și au realizat că acesta este cel mai armonios mod de a trăi. Tocmai de aceea, în prezent, noi ne-am dat seama cât de important este să ne simțim aproape de ceea ce ne înconjoară și am ales să transformăm această relație în obiecte de design „organic” construite din lemn, ceramică, lut, piatră, sticlă, hârtie (reciclată), piele, metal, metale prețioase, fetru, lână, mătase, bumbac sau plută. Iar mai jos îți dăm un mic preview despre designerii români pe care o să-i întâlnești la Made in Ro.

 

Atelierul de porțelan

Dacă intri pe site-ul lor, vei descoperi că „ca arta nu se găsește numai în muzee și colecții ci și în lucrurile mărunte ce le numim banale care fac parte din viața noastră de zi cu zi.” Iar la Made in Ro te vei îndrăgosti de aceste lucruri mărunte, făcute cu atât de multă pasiune și grijă.

 

 

Beatrix Color 

 

Beatrix Color este exemplul perfect al frumuseții care reiese din natură. Prin bijuteriile și accesoriile handmade, Beatrice Crâncu își dorește să inspire oamenii să ducă un stil de viață mai sănătos. Pe noi ne-au fascinat podoabele ei și modul în care cristalele sunt modelate și transformate în mici accesorii, ușor de purtat, dar greu de dat jos.

 

 

Deco-box 

 

Deco-box este un concept de design de obiecte și tablouri din lemn masiv din „culori vii pentru o ambianță veselă”, așa cum zice și sloganul lor. Toate creațiile lor sunt handmade, iar acest lucru se vede prin emoția și intensitatea care acompaniază fiecare produs. Neapărat trebuie să îi vizitezi la Made in Ro.

 

 

Folded & Co. 

 

Din iubire pentru așternuturi a apărut Folded & Co. Acest brand premium de lenjerii de pat a înlocuit bumbacul clasic cu cel organic, crescut și prelucrat în mod sustenabil în India. Și astfel au creat o poveste a simțurilor, o poveste în care visele sunt mereu frumoase și diminețile mereu liniștitoare.

 

 

Transilvania Glass

 

În 1922, un grup de industriași s-au decis să construiască fabrica de sticlă de la Mediaș. Deși fabrica s-a închis, Transilvania Glass duce mai departe meșteșugul producției manuale de sticlărie, transformând tradiția în bucuria prezentului. Iar acest lucru e posibil doar datorită oamenilor cu dor de românesc.

 

 

Iutta

 

Bineînțeles, Iutta. Chiar dacă nu am fi făcut parte din povestea Iutta, tot am fi recomandat-o. De ce? Pentru că ultima colecție de genți, accesorii și pantofi, Dor Regal, este un must-see. Iar șansele să pleci acasă cu o nouă geantă (și cu multă multă fericire) sunt destul de mari.

 

 

Greenarium 

 

După cum sugerează și numele, Greenarium crește viață în obiecte. Mai precis, ei adoptă un stil minimalist al obiectelor și le personifică prin plante. Și pentru că în fiecare moment e nevoie de o oază de liniște și bucurie, noi recomandăm Greenarium.

 

2

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi