Cufărul Iutta, Fashion Diary

4 motive pentru care vei iubi colecția Dor Regal

May 11, 2018

De curând am sărbătorit, împreună cu tine, cinci ani de povești brodate Iutta. Și după cum prea bine știi, am lansat și o nouă colecție de suflet, Dor Regal. Într-un decor de poveste, cu ii vechi de zeci de ani, am împrăștiat trecutul și prezentul și am răspândit dorul de românesc.

 

Nu am avut cum să nu ne bucurăm când am observat privirile pline de curiozitate și entuziasm ațintite asupra creațiilor din Dor Regal. Iar faptul că primim zilnic întrebări despre când apare ultima colecție ne aduce zâmbetul pe buze și ne face să muncim cu spor. Până atunci, am pregătit pentru tine patru motive pentru care te vei îndrăgosti iremediabil de colecția Dor Regal.

 

 

1. Reamintim prima colecție Iutta, Spirit Eflorescent

Gențile, pantofii și accesoriile din Dor Regal reprezintă o reîntoarcere la origini. Colecția Spirit Eflorescent a fost cea prin care am reușit să pătrundem în inimile multor purtătoare de dor; ea a fost ca o punte de legătură între noi și dorul vostru de românesc. Tocmai de aceea suntem sigure că printre emoțiile puternice inspirate de Dor Regal se află și o mică urmă de melancolie, o melancolie frumoasă și liniștitoare. Și ce e mai frumos decât sentimentul că porți alături de tine nu doar un obiect, ci o întreagă poveste pe care ai trăit-o și pe care ai simțit-o timp de câțiva ani.

2. Poveștile florilor nobile, crinii

 

Motivele baroque brodate cu atenție pe produsele din Dor Regal reprezintă o ofrandă adusă florilor atât de des întâlnite în arhitectura veche și straiele populare românești. Crinii, datorită sensibilității lor artistice și eleganței demne de rang regal, se regăsesc în fiecare creație din ultima noastră colecție.

 

Cu nume și înfățisări unice, produsele Dor Regal te vor purta în lumea unor povești despre încredere și iubire necondiționată. Imperiala cea maiestoasă asemenea unei coroane regale, Elodie cea cu culori puternice, inspirată de floarea cu aceeași nume, și  Amabile, cunoscută drept floarea (și geanta) ușor de iubit și adorat, sunt doar câteva dintre gențile din buchetul nostru de crini.

 

 

3. Siluetele Dorului Regal

Deseori dorul vine sub vorba unei trăiri, unei absențe, a unui miros sau a unei imagini. Dorul Regal le-a pus pe toate acestea laolaltă și a luat forma unor siluete aparte, fiecare diferită una de cealaltă, fiecare cu propria poveste de spus.

 

 

De ce credem că acesta e un motiv pentru care ne vei iubi colecția? Pentru că mai mult ca sigur îți vei întâlni dorul pereche. Fie că el se află sub un aspect puternic și compact precum rucsacul Vivaldi ori îmbracă forma suavă și inocentă a accesoriului Auratum, una dintre gențile din colecția Dor Regal se va oglindi sufletului tău.

4. Regalitatea din Dor Regal

 

Ultimul motiv (de astăzi) pentru care noi credem că vei iubi noua colecție Iutta este pentru că, odată ce vei simți frumusețea vremurilor de altădată, toate trăirile tale vor fi altfel. Iar acest sentiment are numele de regalitate. Principesa Maria avea o pasiunea pentru crini, îi purta pe rochii, se înconjura de ei prin obiectele de mobilier și adesea îi desena. Florile favorite ale reginei, crinii, se regăsesc în fiecare creație din colecția Dor Regal. De exemplu, geanta Fleur de Lys a fost inspirată de florile de crin aurii, un simbol al regalității provenit din tradiția franceză. Aceeași crini aurii se regăsesc și în Stema Regală a României.  

 

 

2

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi