Fashion Diary

Cele mai trendy ținute de purtat la mare

July 6, 2018

Toată săptămâna am răsfoit reviste, am analizat ținute pe Instagram și am căutat cele mai trendy outfituri de vacanță. De ce? Pentru că ne stă gândul doar la mare! Chiar dacă nu știm când o să ajungem la plajă (deși nu spunem nu unui weekend spontan), noi ne-am pus la curent cu ultimele tendințe. Și bineînțeles că vrem să le împărtășim cu tine!

 

Cocktailuri și pantofi cu barete

 

 

Prima ținută pe care o propunem e construită în jurul unui cocktail. (Glumim, glumim) Am decis să alegem o rochie vaporoasă, comodă, care se impune prin culoare, nu neapărat prin model. Iar pantofii cu berete Iutta se asortează perfect cu ea! Nu se poate să mergem la mare fără o pereche de ochelari de soare și, dacă tot visăm, am ales un model de la Krewe, însă nu orice model, ci exact cel pe care l-a purtat Blake Lively la New York Fashion Week. Ți-am zis că ne menținem în trenduri vara asta!

 

 

 

Un dor și-un pui de dor se îmbracă în costume de baie

 

 

De cum am dat peste costumele de baie de la SoulCycle într-un articol de la Marie Claire, am știut eeexact cu ce le asortăm: cu Dorul de Moldova și Puiul de Dor. Ni s-a părut interesant să ne jucăm doar cu liniile și direcțiile, așa că am păstrat ținuta alb-negru. Mai adăugăm o pălărie XXL și dragii papuci brodați Iutta și outfitul de plajă e gata. Așteptăm poze cu matching outfits neapărat!

 

 

 

 

Cireșele verii 2018

 

 

Ce se poartă în vara 2018? Printuri cu cireșe. Și oricât de ludic ar suna, noi avem dovada că poate să arate incredibil de rafinat. Ținuta pe care o propunem are la bază un top simplu, dar elegant, din mătase naturală și o pereche de pantaloni în două culori. Am rămas într-o cromatică light și ne-am bazat pe geanta rotundă Polaris să fie pata de culoare de care e nevoie. Am ales o pereche de ochelari de soare oversized de la Chloé care să nu fie nici prea rotunzi, nici prea pătrați. Cum ți se pare?

 

 

 

Rijuri și pepene roșu

 

 

Aparent există o temă preponderentă al ținutelor noastre: fructele. Știm că e foarte la modă pepenele roșu și, sincer, ne bucurăm pentru că nouă ne place la nebunie. Închipuieți ce bucuroase am fost când am dat peste acest prosop de plajă (care, deși nu pare, este fooarte mare). Costumul de baie l-am găsit într-un top al celor mai trendy swimsuits din această vară și ne-a cucerit pe loc. Și pentru că uneori less is more, luăm cu noi la plajă portmoneul Toucan.

 

 

Nu-mă-uita

 

 

Geanta din piele brodată Orizont se îmbină perfect cu această rochie în două culori de la Uterque. I-am pus numele Nu-mă-uita acestei ținute nu doar datorită genții, dar și pentru că ni se pare un outfit pe care, dacă l-am întâlni pe stradă, ori mai bine zis pe faleză, nu l-am uita prea rapid. E chic, e trendy, dar mai ales, e natural. Puțină mascara și o pereche de papuci comozi și abracadabra! 

 

 

 

Zeița

 

 

Răsfoiam o revistă de modă când am dat peste acest model de costum de baie care este printre cele mai râvnite ale sezonului. Ei bine, și noi îl râvnim acum! L-am asociat instant cu o zeitate și am construit în jurul lui o ținută de petrecere. O petrecere selectă,  poate chiar secretă, la piscină. Sandalele Saint Laurent cu pene de struț parcă prevestesc o seară de neuitat, iar ochelarii de soare sunt același model ca cei purtați de Sandra Bullock în promo-ul filmului Ocean 8. Un singur detaliu lipsea din acest outfit, dar nu a fost prea greu să ne dăm seama ce: geanta plic cu două fețe Dor de Brâu. Ținuta e pregătită, acum așteptăm invitația la petrecere. 

 

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi