Călator cu dor

Aventura lui Puffin pe Instagram

July 22, 2018

Mai ții minte când am scris despre Magpie, călătoriile ei prin lume și ținutele cu care a fost asortată? Ei bine, nu doar Magpie trăiește o aventură! Iar în articolul de azi vă povestim cum și ce îi place lui Puffin să facă vara, pe unde l-a purtat dorul de ducă și cu ce îi place să fie îmbrăcat. Totul documentat pe Instagram. Bineînțeles, nu ar fi putut face toate astea fără voi, purtătoarele de dor. Cine știe, poate te regăsești mai jos.

 

Puffin prin atmosfera seducătoare a Greciei

Chiar de curând am revăzut filmul Zorba Grecul. Probabil că era și Puffin prin apropriere, pentru că imediat a împachetat și a plecat în … Grecia. Unii ar fi invidioși. Noi nu putem, însă, decât să ne bucurăm când vedem că broderiile ne trec granițele. Și, pe lângă toate astea, ne place la nebunie cu ce s-a asortat Puffin. Cu siguranță nu a trecut neobservat pe străzile Greciei!

 

 

 

Nelipsitele plimbări de duminică

 

Știai că Puffin are propria lui tradiție? Așa cum ne bem noi cafeaua în fiecare dimineață, el iese la plimbare în fiecare duminică. Fără doar și poate, cel mai bine se simte vara, alături de o pereche de pantaloni răcoroși și o purtătoare de dor care să-i ofere afecțiune.

 

 

 

Ținută de festival

 

Dacă tot s-a terminat de curând Electric Castle, ne-am amintit de toți anii plini de ploi și furtună din Bonțida. Lui Puffin îi place mult să se distreze și, chiar dacă nu a ajuns la festival în acest an, și-a pregătit ținutele cu mult timp înainte. Doar în caz că se ivește oportunitatea pe neașteptate. (am menționat că Puffin e spontan?) Nouă ne plac ambele ținute foarte mult și nu știm ce am alege: puloverul cu norișor și fusta din blugi sau bocancii din piele cu fusta cu catarame metalice.. Tu ce crezi?

 

 

 

Locul de inimă al Puffinului

 

Chiar dacă a ajuns prin multe colțuri ale lumii, Puffin se simte cel mai bine aici, în București. De ce? Pentru că este acasă. Îi face plăcere să se plimbe prin capitală, iar străduța lui preferată e cea din spatele Ateneului. De obicei mănâncă înghețată și, din când în când, mai găsește un loc ideal de lectură. În zilele cu soare nu pleacă de acasă fără pălărie.

 

 

Dorul de românesc al lui Puffin

Am avut grijă să îi transmitem iubirea noastră de românesc și lui Puffin. Așa se face că apare deseori în compania unei ii tradiționale care îi completează atât de minunat broderiile. E o mândrie să ne vedem purtătoarele de dor cum îl răsfață pe Puffin cu tradiții și obiceiuri românești.

 

 

 

Călătorii prin Barcelona

 

Din Grecia am ajuns în Spania. Mai precis, în superbul oraș Barcelona. Cățărat undeva deasupra orașului, Puffin a putut să se bucure la maxim de arhitectura vie a lui Gaudi. A rămas fascinat de mozaicul multicolor, în forme neregulate, de marile piețe cu flori și de arta care apare la tot pasul. Fii fără grijă, ne-a spus că tot îi place mai mult în România.

 

 

Moda și Puffinul

Pe lângă toate călătoriile sale, nu știm cum se face că Puffin are bafta ca toate purtătoarele de dor să îl asorteze cu cele mai trendy și interesante ținute. Am văzut și mai sus că atunci când a mers în Barcelona, Maria a purtat cea mai minunată rochie albă. Ce spui de salopeta aceasta în dungi alb cu bleu? ( noi am spus deja WOW, de mai multe ori) Accesorizat cu un blazer din voal, un chocker și ghete, Puffin intră instant în categoria Best Dressed.

 

 

 

Florile și denimul

 

Prima pereche de blue jeans, așa cum o știm acum, a apărut în 1873. De atunci, denimul a fost schimbat, adaptat, reinventat, transpus în fuste, rochii, cămăși, chiar și în genți sau încălțăminte. Puffin, la rândul lui, și-a adus propria amprentă asupra acestei țesături: o rochie din denim asortată cu… flori. Arată bine, așa-i?

 

 

 

 

Bucuria de a purta Puffin

 

Am observat (și nu doar o dată, ci chiar de mai multe ori) că Puffin are un nu-știu-ce care reușește să le facă pe purtătoarele de dor fericite imediat. Poate că are calitatea de a ne face să apreciem lucrurile mărunte sau de a trăi în moment. Oricum ar fi, e ceva de neîntrecut.

 

 

Rucsacul din piele cu un outfit din piele

 

Cum se poartă al nostru Puffin din piele? Alături de o geacă și o pereche de pantaloni scurți din piele. Deși unii ar spune (în teorie) că e a bit too much, exemplul de mai jos demonstrează contrariul. Și nu putem nega, ne place acest badass Puffin.

 

 

 

Vinul și Puffinul

 

Se crede că, după ce ai vizitat Toscana, nimic nu va mai fi la fel. Aici e locul unde s-a născut melancolia, locul cu grădini imense și vile ascunse. Bineînțeles, toate se îmbină armonios cu un pahar de vin. Puffin nu ne-a spus ce vin a încercat, însă știm sigur că s-a îndrăgostit iremediabil de Toscana.

 

 

 

 

Momentan aventura lui Puffin se oprește aici, însă tu o poți face să continue. Pe www.iutta.ro, găsești Puffinul alb și portocaliu la reducere! Nu uita să ne trimiți poze.

 

 

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi