Noutati

Recomandări Iutta. Evenimentele săptămânii

July 27, 2018

În curând ne despărțim de luna lui Cuptor, o lună care ne-a adus bucurii, călătorii și povești. Și tocmai pentru că a fost o lună atât de bună, o sărbătorim. Am ales câteva dintre evenimentele noastre favorite care au loc în ultimul weekend din iulie și care sunt o sursă bună de amintiri frumoase. Ne vedem acolo?

 

BIAS 2018

 

 

 

Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition este la a 10a ediție și suntem cât se poate de entuziasmate. Dacă nu ai avut ocazia să participi până acum, trebuie să te aștepți la un spectacol incredibil. Deasupra aeroportului internaţional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu și Romaero vor zbura Aeroclubul României, The Flying Bulls, Turkish Stars și alte avioane și elicoptere faimoase. Show-ul începe la ora 10 și se termină la 22. Noi ne trezim dis de dimineață și, împreună cu Călătorul sub Stele, mergem la aeroport.

 

 

 

Marele Picnic ShortsUP

 

 

 

Chiar astăzi a început ediția a 5a Marele Picnic ShortsUP și se termină pe 29 iulie. Mai ții minte când îți povesteam cât de mult ne place să ne plimbăm prin Grădina Botanică? Ei bine, acum ai șansa de a explora frumusețea acestei grădini și, în același timp, de a savura trei filme „scurte, deștepte, surprinzătoare.” Vei găsi acolo și un Food Garden (yey), o instalație kinetică ShortsUP, muzică, frisbee, slackline, hamace și ateliere de gătit pentru copii Mini Zucchini. Mai multe detalii care să te convingă găsești aici. Pare locul perfect pentru geanta Orizont, nu?

 

 

 

 

Serile unteatru & Discotecă – Zilele unteatru

 

 

Poate că știi deja că acum au loc Zilele unteatru. Îți recomandăm să vizionezi cât mai multe dintre piesele de teatru care urmează să fie jucate, însă nu ignora petrecerile. Weekendul acesta noi ne distrăm la Discotecă! Ne-am pregătit deja borseta și ținuta, ideale pentru o seară pe ritmuri de 60s și 70s. Intrarea e liberă, muzică e pusă direct de pe vinil și oamenii sunt mișto. Ce ne putem dori mai mult?

 

 

 

CineParK – cinematograf în aer liber

 

 

 

Ieri a început cinematograful în aer liber din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) și avem în plan să ajungem măcar la una dintre proiecții în acest weekend. „CineParK este un spațiu dedicat oamenilor care caută neconvenționalul și care preferă să își petreacă timpul în aer liber”, așa că sperăm din tot sufletul să nu plouă în acest weekend. De exemplu, pentru mâine îți recomandăm filmul Eternal Sunshine of the Spotless Mind, pe care l-am văzut deja însă merită o a doua vizionare cu siguranță. Papucii brodați și Magpie de abia așteaptă să fie scoși la plimbare prin parc.

 

 

 

 

Creative Fest

 

 

 

Este al 5lea an de când creart organizează festivalul de muzică Creative Fest și putem spune că fac o treabă bună. Pe lângă trupele românești pe care le-am auzit deja de atât de multe ori, dar care ne bucură de fiecare dată, anul acesta îi poți vedea pe Rudimental, Guano Apes și Fatboy Slim. Vor fi trei zile de concerte, artă urbană, demonstrații de graffiti și freestyle, acrobații cu skateboard și biciclete, o zonă gastronomică, dar și multe alte activități. Noi de abia așteptăm! Și Lumina Nordului la fel.

 

 

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi