Meet the designer

Reduceri de 70% la End of Summer SALE Party

August 22, 2018

Concerte, genți, călătorii, soare, pantofi, broderii, dor, petreceri, povești – de toate am avut parte în această vară și pe toate le vom ține minte. Dar doar pentru că vara se termină nu înseamnă că distracția se oprește! La sfârșit de sezon călduros noi sărbătorim. Cum? Cu reduceri de până la 70%, muzică, limonadă și voie bună, pe 24 și 25 august.

 

 

 

 

End of Summer SALE Party

 

Pe cât de mult ne-am bucurat de această vară, pe atât de nerăbdătoare suntem să petrecem împreună la End of Summer SALE Party. Am pregătit pentru tine o mulțime de genți, pantofi și accesorii reduse care de abia așteaptă să fie adorate și purtate cu mândrie. La noi vei găsi sample-uri, produse folosite anterior la shooting-uri (adică dorurile cele faimoase), produse unicate cu mici imperfecțiuni și multe multe doruri din colecțiile trecute. Noi tindem să credem că indiferent cu ce dor pleci acasă, povestea lui e una aparte.

 

 

 

Suntem foarte fericite să vedem atât de multe purtătoare de dor curioase de noua noastră colecție Dor Regal și muncim cu spor să o lansăm în online. Până atunci, poți veni la petrecerea noastră și poți vedea o selecție din Dor Regal din care să-ți alegi următoarea geantă din piele preferată.

 

 

 

Unde ne vedem? Acasă. La showroom-ul nostru de pe I L Caragiale nr. 7, în inima Bucureștiului, deschidem porțile casei Iutta de la 10 am până la 8 pm, pe 24 și 25 august. Avem pentru tine și o tombolă, în urma căreia o norocoasă vizitatoare poate câștiga o borsetă Iutta. Tot ce trebuie să faci este să vii!

 

 

 

Reduceri la genți, încălțăminte și accesorii de 70%

 

Te-am făcut curioasă și vrei un mic preview? Uite ce produse avem pregătite pentru tine.

 

Papuci brodați românești

 

I-ai întâlnit pe stradă, le-ai dat like pe Facebook și inimioară pe Instagram, ai citit povești despre ei și poate că i-ai și cumpărat. La SALE party avem mulți papuci din piele naturală Iutta care așteaptă să fie asortați cu ținute care mai de care. Fie că alegi îi alegi pe cei din piele crem, neagră sau gri, papucii brodați îți vor alina dorul de românesc.

 

 

Borsete din piele naturală

 

Știi prea bine că ne mândrim cu borsetele noastre și nu pierdem nici o ocazie de a le face cunoscute. Tocmai de aceea te așteptăm cu o selecție de borsete din piele naturală, comode, chic și ușor de purtat.

 

 

 

 

Din colecția Dor de Românesc

 

Fără doar și poate, fiecare colecție pe care am scos-o până acum e una specială, însă Dor de Românesc are un loc aparte în inima noastră. La End of Summer SALE Party reducem dorurile cu 70%. Printre cele reduse se găsesc Dor de Bucovina și Dor de Moldova pe care știm deja că le îndrăgești atât de mult.

 

 

 

Accesorii brodate cu povești

 

Printre paharele cu limonadă cu gheață vei da peste portmonee Nu-mă-uita, brățări tradiționale din piele, portofele cu broderii românești sau portfarduri din piele naturală. Cu siguranță te vei întoarce acasă cel puțin cu unul (dacă nu cu mai multe).

 

 

 

 

Încălțăminte românească Iutta

 

Doar nu credeai că am redus doar papucii brodați, nu-i așa? La petrecerea noastră te așteaptă o mulțime de perechi de pantofi din piele brodată, fiecare unică în felul ei. Dacă toamna asta te surprinde la job, îți recomandăm pantofii stiletto sau pantofii cu broderie Măiastra. Se asortează de minune cu ținutele business și sunt atât de comozi încât poți să îi porți o zi întreagă. În cazul în care te pregătești deja de iarnă, stai liniștită! Avem și cizme lungi din piele naturală, puse deoparte pentru tine.

 

 

Dorurile românești care-ți plac

 

Vrem să păstrăm măcar un pic de mister, așa că te vom lăsa să descoperi singură toate produsele Iutta pe care le vindem la preț redus în acest weekend. Oricum, vei fi bucuroasă să afli că vei da peste doruri din colecțiile mai vechi ( îți amintești geanta Iota?), dar și peste gențile brodate care sunt în topul preferințelor purtătoarelor de dor. ( ce zici de Magpie?) Pentru mai multe, va trebui să ne vizitezi și să petrecem împreună.

 

 

 

Nu uita! Rămâne să ne vedem la petrecerea cu doruri reduse până la 70%, pe 24 și 25 august, pe I L Caragiale nr. 7. Noi de abia așteptăm!

 

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi