Noutati, Uncategorized

Te vrem în echipa Iutta!

August 28, 2018

Am făcut un exercițiu de imaginație și ne-am închipuit că suntem într-un reality show și întrebăm diverși oameni pe stradă ce cred ei că înseamnă Iutta. Pe lângă clasicele răspunsuri amuzante (care probabil ar apărea la funny videos pe youtube) ne-am gândit la ce ați spune voi: genți, pantofi, românesc, tradiții, povești, Polaris, brandul meu preferat (în imaginația noastră avem voie să creăm lumea perfectă).

 

Suntem total de acord, însă avem un mare lucru de adăugat: Iutta înseamnă oameni, oamenii din spate care participă la design-ul genții tale preferate sau care îți fac fundiță la colet, și oamenii din față, adică voi. Și de aceea, căutăm oameni cu drag de românesc, cu care să facem echipă și să punem țara la cale.

Iată locurile disponibile

 

1.Online Marketing Manager

Căutăm o persoană cu experiență în digital marketing și care poate construi campanii eficiente în tot ceea ce ține de online. Dacă te regăsești în ce ai citit mai sus, trebuie doar să mai adaugi cunoștințe A/B testing și Google Analytics plus nivel avansat al limbii engleze și abracadabra! hai la o cafea să ne explici cum faci magie.

 

Deoarece un Online Marketing Manager trebuie să aibă o gândire strategică și să fie organizat, îți vom enumera mai jos, într-un mod foarte ordonat, ce presupune acest job:

 

 • să fii pasionat(ă) de social media, e-commerce si mediul online, în general;
 • să te ocupi de dezvoltarea și implementarea strategiei de marketing
 • să fii bun(ă) prieten(ă) cu Google Analytics, Facebook Ads, AdWords, Content Marketing, Social Media;
 • să gestionezi parteneriatele existente și să creezi noi oportunități;
 • să te ocupi de managementul, optimizarea campaniilor de promovare și a bugetelor, de raportarea și monitorizarea rezultatelor;
 • să coordonezi cercetarări de piață, să dezvolți concepte și idei împreună cu echipa de comunicare;
 • să oferi asistență și suport în organizarea și promovarea evenimentelor;
 • să faci prezentări si oferte către colaboratori, propuneri, analize, rapoarte, etc.
 • să fie responsabil(ă) de dezvoltarea și coordonarea comunicării interne și externe a brandului.

2. Showroom Assistant

Dacă, totuși, Pay per Click și Google Analytics nu sunt pentru tine, mai avem o opțiune. Căutăm o persoană pasionată de fashion, cu cunoștințe de limba engleză și abilități de comunicare, organizare, politețe și spontaneitate. Candidatul ideal trebuie neapărat să aibă calități excelente de Customer Service, abilități de organizare și atenție la detalii.

 

Dacă după ce am scris mai sus poți să pui un egal și numele tău, atunci uite ce ar trebui să faci ca Showroom Assistant:

 

 • să asiguri recepția mărfii din atelier și să o inventariezi;
 • vei fi responsabil(ă) pentru aranjarea showroom-ului și de menținerea unui mediu de lucru ordonat și estetic;
 • să ții legătura cu furnizorii și partenerii;
 • vei răspunde de buna funcționare a magazinului online și vei lucra direct cu departamentul IT;
 • să te ocupi de confirmarea comenzilor prin apel telefonic și email, follow-up feedback clienți
 • să răspunzi de comenzile online, să pregătești coletele și să întocmești facturi, să ții legătura cu firma de curierat;
 • să întocmești rapoarte, să te ocupi de operarea plăților.

 

Beneficii

În cazul în care tu crezi că bifezi fiecare dintre multele cerințele pe care le căutăm, atunci, cu siguranță, meriți tot ceea ce e mai bun. Așa că, noi îți oferim un salariu competitiv în funcție de experiență și abilități și bonusuri în funcție de performanțe. Pe lângă acestea, ai acces la evenimente, conferințe și cursuri cu profesioniști. Partea bună e că toate astea se întâmplă atât în țară, cât și în străinătate. Ți-ar fi plăcut să mergi la Tokyo cu noi? Sau poate o să vii cu noi la târgul de la Milano, din septembrie. 🙂

La Iutta ai oportunitatea să crești și să te dezvolți alături de oameni creativi, flexibili, într-un spațiu de poveste direct în inima Bucureștiului. Plus că, uneori lucrăm de pe canapea și organizăm sau participăm la evenimente cu prăjiturele și vin. Te-am convins?

 

3.Internship-uri

Încă de la început, ne-am dorit să ne înconjurăm de minți proaspete și creative. De aceea la noi poți aplica mereu pentru un internship. Ce vei face? Dacă ești o persoană pasionată de comunicare și curioasă să vezi care sunt pașii din spatele organizării unui eveniment, atunci poți aplica pentru PR și Marketing. Îți place să scrii și știi foarte bine filtrere de pe Instagram sau ultimele apariții în materie de stories? Locul tău e la Content & Social Media. Iar pentru cei creativi și cu simț estetic avem un internship pe Design. Tot ceea ce trebuie să știi e Adobe Ilustrator, Photoshop ori alte programe similare în care să-ți conturezi viziunea.

 

„A contat enorm pentru mine faptul că echipa Iutta a avut încredere în cunoștintele mele și întotdeauna am simțit că munca mea este importantă, că am o serie de responsabilități care pot într-adevăr să „make a difference” – un lucru pe care multe companii nu le iau în considerare atunci când primesc un intern.” – Cristina Maria, fostă stagiară Iutta

 

Dacă am reușit să te convingem și, dacă la rândul tău, crezi că ne vei convinge pe noi, trimite-ne o scrisoare maxim A4 și povestește-ne despre tine, despre motivația ta și de ce crezi tu că ești potrivit(ă) pentru una dintre oportunitățile pe care le-am prezentat. Nu uita să ne trimiți și CV-ul tău, ambele pe team@iutta.ro sau direct pe Hipo.ro.

 

 

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi